Hållbarhetschef, Ihus

Ihus söker Hållbarhetschef

Om jobbet | Om Ihus | Kontaktuppgifter för frågor
 
Är du intresserad av stadsbyggnad och entreprenörskap? Gillar du att hitta sammanhangen, följa samhällsutvecklingen och applicera den i stort som smått? Är du nyfiken och kommunikativ? Då har vi ett jobb åt dig!

Som hållbarhetschef på Ihus är det du som inspirerar dina kollegor, medarbetare och leverantörer till förändring inom hållbarhet. Ihus erbjuder en arbetsplats i en liten organisation med stora möjligheter till att utveckla hur hållbarhet arbetas med inom bolaget och bidra till utveckling inom Uppsala kommun. Denna tjänst erbjuder dig en arbetsplats där du får möjlighet att driva hållbarhetsarbetet, utveckla verksamheten och genomföra projekt med hållbarhetsfokus. Du kommer att arbeta med måluppföljning inom de olika projekten och i verksamheten i stort. Arbetsplatsen erbjuder dig en plats där du kan vara nyfiken, coachande och drivande. Dina närmsta kontakter kommer att vara förvaltare, projektledare och vår miljöcontroller men du kommer få arbeta med hela organisationen. Du rapporterar direkt till VD. Ihus satsar mycket på kompetensutveckling där du som medarbetare är med och påverkar din egen utveckling.
 

Kvalifikationer

Du behöver ha erfarenhet inom hållbarhetsområdet till exempel kan du ha en universitetsexamen inom miljö eller social hållbarhet. Det är av vikt att du kan kommunicera väl både i tal och skrift på både engelska och svenska. Det är meriterande om du har tidigare varit ledare eller på något sätt arbetat med verksamhetsutveckling eller kvalitetsledning. Har du även arbetat med till exempel certifieringssystemet ISO 14001 eller miljöcertifiering av byggnader så är det ett plus.

Du kommer att informera om verksamheten och projekten på flera olika kunskapsnivåer. Du kommer behöva förmedla hållbarhetskrav till entreprenörer på byggprojekten lika väl som att kommunicera vårt arbete till kommuninvånarna och beslutsfattare. Detta innebär att du behöver ha en pedagogisk ådra och kunna förmedla information på ett tydligt sätt till olika publiker. Du behöver ha erfarenhet av att bryta ned stora övergripande mål till mindre hanterbara delar. Du behöver vara coachande med stor förmåga att inspirera andra till förändring.

Vi eftersträvar mångfald och uppmuntrar sökanden med olika bakgrund.
 

Om Ihus

AB Uppsala kommuns Industrihus, eller som vi kallar oss, Ihus, är ett fristående aktiebolag som ingår i Uppsala kommun. Bolaget grundades 1972 och ägs till 100% av Uppsala Stadshus AB.

Ihus syfte är att skapa tillväxt och utveckling för Uppsala kommun genom att tillhandahålla rum att utvecklas i. Vi erbjuder klimatsmarta, innovativa och dynamiska fastighetslösningar till företag och offentlig verksamhet som växer och utvecklas inom Uppsala. Vi är ett engagerat gäng på 25 medarbetare som förvaltar och utvecklar fastigheter framförallt inom kontor, lager och industri. Vi tar ett stort ansvar för att utvecklas hållbart som bolag. Det är viktigt för oss att både våra medarbetare och våra fastigheter ska hålla länge.
 

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna senast 2018-10-29 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet.

 

 


Placering: Uppsala

Yrkeskategori: Miljö, kemi & energi

Omfattning: Tillsvidare, heltid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Referens nr: 201176763

Sista ansökningsdatum: 2018-10-29
 
 
Information om tjänsten
Rekryteringskonsult
Katarina Eken
+4672 237 33 87
katarina.eken@dfind.se

 

 


 

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.