Hållbarhetschef, Svenska Spel

Svenska Spel söker Hållbarhetschef

Om jobbet | Vem är du? | Om Svenska Spel | Kontaktuppgifter för frågor
 
Är du vår nya Hållbarhetschef som bidrar till en sund och säker spelmarknad?

Som Hållbarhetschef för koncernvarumärket Svenska Spel så har du ett övergripande ansvar för koncernens strategi, policy och riktlinjer gällande hållbarhet och spelansvar. Hos oss går ansvar alltid före vinst – och all vår vinst går tillbaka till samhället. Nu satsar Svenska Spel framåt och skapar en ännu större upplevelse – både för våra kunder och för oss som jobbar här.

 

Jobba för en större upplevelse

Hos oss på Svenska Spel är spelansvar vägledande i allt vi gör och den viktigaste delen i vårt hållbarhetsarbete. Vi är hela Sveriges spelbolag och arbetar för ett tryggt och roligt spelande. Som Hållbarhetschef är du med och påverkar, här gör ditt arbete verklig skillnad. Tillsammans med specialister och experter inom spelansvar och hållbarhet arbetar du brett. Ni utvecklar och stärker hela koncernen i hållbarhets- och ansvarsrelaterade frågor och sätter strategin framåt. Svenska Spels spelansvars- och hållbarhetsarbete är en viktig ingrediens i koncernens position och starka image.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att leda, planera långsiktigt och fördela arbetet inom koncernens hållbarhetsavdelning. Du är ansvarig för att ta fram koncerrnens strategi och hållbarhetsplan och att genomföra aktiviteter i enlighet med dessa. Du samordnar koncernens hållbarhets- och spelansvarsfrågor och ansvarar för uppföljning, rapportering och utbildning. Du representerar Svenska Spel externt, bygger och vårdar relationer med intressenter inom hållbarhets-/spelansvarsfrågor och följer upp och ser till att vi efterlever globala direktiv och riktlinjer.

Som Hållbarhetschef rapporterar du till Kommunikationsdirektören.
 

Är du den vi söker?

Du har ett stort engagemang för hållbarhets- och spelansvarsfrågor, är strukturerad, självgående och initiativtagande. Du har en god analytiskt förmåga, är duktigt på att uttrycka dig både verbalt och i text, och är en duktig skribent och presentatör. Som chef brinner du för att leda, inspirera och engagera dina medarbetare och har ett tvärfunktionellt förhållningsätt.

Du har:

  • 10 års erfarenhet av likvärdigt arbete i ledande befattning inom hållbarhet/ spelansvar och har dokumenterat goda ledarerfarenheter.
  • Stor erfarenhet av hållbarhetsarbete och förståelse för dess effekt på affärsnyttan.
  • Stor erfarenhet av metod och processarbete inom hållbarhets-/ spelansvarsrelaterade frågor.
  • God vana av att arbeta med förändrings- och utvecklingsarbete.
  • Stor erfarenhet av strategisk kommunikation och framtagande av presentationsmaterial, texter och analyser.
  • God kunskap i det svenska och engelska språket i både tal och skrift.
  • En akademisk utbildning med inriktning mot hållbarhet.

Erfarenhet av spelbranschen är meriterande.
 

Upplev Svenska Spel

Att jobba på Svenska Spel rymmer många upplevelser. Vi är svenska folkets spelbolag som förebygger spelproblem, som sponsrar idrottsrörelsen på alla nivåer och låter vinsten gå tillbaka till samhället. Hos oss kan du känna pulsen, våga drömma stort och stolt erbjuda spel som är till glädje för alla. Vi är omtänksamma kollegor som tar fram det bästa hos varandra, vi har ledare som utmanar och stöttar, vi investerar i dig, din hälsa och kompetens. Du kommer spela en viktig roll när vi skriver nästa kapitel i Svenska Spels historia. Nu satsar vi framåt för en ännu större upplevelse – för våra kunder, för samhället, för dig.

Placering är valbart då vi sitter i nya inspirerande lokaler både på vårt huvudkontor i Visby och i Arenastaden i Solna.

Är du redo för en större upplevelse? Tveka då inte att söka redan idag! Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan komma att stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna senast 2018-08-12 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet.

 

 


Placering: Visby Solna

Yrkeskategori: Hållbarhetschef

Omfattning: Tillsvidare, heltid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2018-08-12

 


 

 
Frågor om rekryteringen
Simon Hansson
Simon.Hansson@svenskaspel.se

Frågor om tjänsten
Joakim Mornefält
Joakim.Mornefalt@svenskaspel.se

Facklig kontakt
Johnny Wid
Johnny.Wid@svenskaspel.se


 

Om Svenska Spel

Svenska Spel på 3 minuter
Vi är Svenska Spel

 

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.