Hållbarhetschef, Uppsalahem

Uppsalahem söker Hållbarhetschef

Om jobbet | Vem är du? | Om Uppsalahem | Kontaktuppgifter för frågor
 
Vill du vara med och bidra till ett mer hållbart Uppsala?

På Uppsalahem bidrar vi till att stärka kommunens utveckling genom att med hög kompetens äga, förvalta och bygga boenden för olika faser i livet. Vi är det gröna bostadsbolaget och arbetar tillsammans med kommunen för en bättre och mer hållbar framtid. Var sjätte Uppsalabo har sitt hem i någon av våra nästan 17 0000 bostäder och hos oss får du genom ditt arbete möjlighet att bidra till en bättre vardag för Uppsalaborna.
 

Om tjänsten

Uppsalahem är stadens största bostadsbolag och varje dag jobbar vi hårt med att bidra till ett mer hållbart vardagsliv för våra kunder. Som hållbarhetschef hos oss får du möjlighet att utveckla hela vår värdekedja – från att nya hållbara bostadsområden byggs och renoveras till hur vi i vardagen kan hjälpa våra kunder till att leva mer klimatsmart. Vi har ambitiösa mål framåt och letar efter dig som har kraft och energi att leda vår resa framåt.

Som Uppsalahems hållbarhetschef ligger du steget före och skapar rätt förutsättningar för vår organisation och våra kunder att bidra till ett hållbart Uppsala. Du omvärldsbevakar och nätverkar naturligt med andra aktörer både internt och externt, så att vi tillsammans möter utmaningarna som finns. På ett självklart sätt skapar du intresse och engagemang för hållbarhetsfrågor ur olika perspektiv och ser möjligheter till framtida utveckling. Samtidigt som du har stort fokus på att driva strategiska frågor i samverkan med bransch och kommun, har du en jordnära inställning till mer operativa frågor i vardagen.

Rollen som hållbarhetschef innefattar även det övergripande ansvaret för bolagets säkerhetsfrågor och att se till att vi följer de lagar och myndighetskrav som finns. Till din hjälp har du en handfull medarbetare som du leder, coachar och utvecklar. Du rapporterar till vd och bistår bolagets ledningsgrupp och styrelse med information inom ditt ansvarsområde.
 

Kvalifikationer

Vi ser att du har flera års arbetslivserfarenhet av att arbeta med hållbarhetsfrågor, gärna inom fastighetsbranschen. Vi tror att du har en högskoleutbildning inom området och det är en stor fördel om du arbetat med säkerhetsfrågor tidigare. Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt och ser att det är a och o att du är bra på att samverka och knyta kontakter med såväl interna som externa personer. Vi tror att du är en trygg ledare som har lätt för att se helheten och gärna delar med dig av din kompetens. För att kunna inspirera verksamheten och göra oss lite bättre är det viktigt att du är nyfiken på det senaste inom området och på ett ödmjukt sätt kan omsätta det i praktiken.
 

Mer information!

Tjänsten är ett föräldravikariat under ett år med tillträde snarast. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta gärna vd Stefan Sandberg, stefan.sandberg@uppsalahem.se eller Carina Elofsson Mumford, HR- chef, carina.elofsson-mumford@uppsalahem.se. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019.04.20
 

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna senast 2019-04-20 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet.

 

 


Placering: Uppsala

Yrkeskategori: Hållbarhetschef

Omfattning: Tillsvidare, heltid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2019-04-20
 


 
Information om tjänsten
För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen
VD
Stefan Sandberg
stefan.sandberg@uppsalahem.se

HR- chef
Carina Elofsson Mumford
carina.elofsson-mumford@uppsalahem.se
 


 

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.