Vattensamordnare, Hjälmarens vattenvårdsförbund

 

Hjälmarens vattenvårdsförbund söker Vattensamordnare

 
 Vem är du? | Kontaktuppgifter för frågor

 
Hjälmarens vattenvårdsförbund är en ideell förening med både kommuner, företag och branschorganisationer som medlemmar. Politiker, tjänstemän, näringsliv och branschorganisationer har samarbetat kring vattenprovtagning inom Eskilstunaåns avrinningsområde sedan 1967 då förbundet bildades. I och med införandet av Vattendirektivet och att våra vatten ska nå tillfredsställande miljökvalitetsnormerna inom en snar framtid, är behovet av samverkan mellan olika aktörer i avrinningsområdet viktigt och vår roll som vattenråd för de 10 kommuner i avrinningsområdet är mycket betydelsefull.

Vår nuvarande vattensamordnare ska vidare till andra arbetsuppgifter och vi söker nu en ersättare. Är du en person som är intresserad av vatten och åtgärdsarbete, är drivande och gillar att delta i olika projekt? Då är du den vi söker. Vi kommer att arbeta kontinuerligt med rekryteringen så lämna in din ansökan nu!

 

Kvalifikationer

Vi söker en medarbetare som är en utåtriktad, är en drivande kraft i arbetet med vattenrådet och gillar att skapa förutsättningar för dialog och samarbete mellan markägare, kommun, företagare och andra aktörer. Du har relevant naturvetenskaplig akademisk utbildning inom ämnesområdena limnologi, hydrologi, akvatisk ekologi, utbildning med relevant teknisk inriktning eller annan likvärdig utbildning.

Dessutom har du:
  • har en god kommunikativ förmåga och erfarenhet av att samarbeta med många aktörer
  • har förmåga att sätta sig in i nya frågeställningar och anlägga ett brett
    samhällsperspektiv i arbetet
  • är van att arbeta självständigt och att ta egna initiativ och identifiera nödvändiga
    processer/steg i arbetet
  • har goda färdigheter i att kommunicera enkelt och begripligt samt presentera såväl
    muntligt som skriftligt på svenska.

Vattenvårdsförbundet fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du behöver ha arbetslivserfarenhet inom området och ”brinna för” vatten- miljö- och naturfrågor. Tjänsten finansieras av de 10 kommuner som är medlemmar i förbundet.

 

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna senast 2018-02-12 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet. Vi kommer att arbeta kontinuerligt med rekryteringen så lämna in din ansökan nu!

 

Välkommen in med din ansökan senast 12 februari!

 

 

 

 


Hjälmarens vattenvårdsförbund söker Vattensamordnare! Sök jobbet som Vattensamordnare på Hjälmarens vattenvårdsförbund via Aktuell Hållbarhet senast 12 februari!

Placering: Örebro

Yrkeskategori: Vattensamordnare

Omfattning: Tillsvidare, heltid, dagtid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2018-02-12

.

Information om tjänsten:
Ordförande
Ingegerd Oberg
070-586 03 28
 
Hjälmarens vattenvårdsförbund söker Vattensamordnare! Sök jobbet som Vattensamordnare på Hjälmarens vattenvårdsförbund via Aktuell Hållbarhet senast 12 februari!
Vattensamordnare
Lotta Carlström
070-237 50 20
 

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.