Kemi- & miljökonsult, Herax Food Solutions AB

 

Herax Food Solutions AB söker Kemi- & miljökonsult

 
Om jobbet | Vem är du? | Om Herax Food Solutions AB | Kontaktuppgifter för frågor

 
Sedan starten 2009 har vår roll varit, och är fortsatt, att hjälpa livsmedelsföretag att sälja säkra, hållbara och lagliga produkter på den skandinaviska marknaden. Intresse för entreprenörskap, mat och livsmedelssäkerhet präglar företaget och vi gillar utmaningen att hjälpa våra kunder att kombinera dessa olika delar i sin verksamhet

 

Vi söker

Vi söker dig som vill arbeta som konsult med kemi- och miljöfrågor. Du kommer bistå svenska och internationella kunder i frågor som rör miljökrav inom EU, utreda regelverksfrågor, genomföra riskbedömningar i kemikaliehantering och hjälpa våra kunder i sina kontakter med myndigheter och andra nätverk.

 

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen bör du ha en naturvetenskaplig högskoleutbildning med inriktning mot kemi, toxikologi eller motsvarande. Har du kompletterat din utbildning med inriktning mot miljö är det meriterande.

Vi ser gärna att du har några års yrkeserfarenhet och kunskap om lagstiftning inom kemiområdet (t. ex- REACH och CLP). Van användare av Office-paketet. Du kommunicerar obehindrat både i tal och skrift på svenska och engelska. Övriga språkkunskaper är meriterande.

Vi eftersträvar nyfikenhet och enkelhet varför vi värderar egenskaper som förmågan att förstå komplexa frågor och förklara dessa på ett tydligt sätt. Du bör tycka det är kul att upptäcka och lära dig nya områden, ha lätt för att samarbeta och att ta egna initiativ. I gengäld erbjuds ett omväxlande arbete i en stimulerande arbetsmiljö med fortlöpande utbildning där du får möjlighet att utveckla och sätta din personliga prägel på verksamheten.
 

Övrigt

Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde direkt. Placeringen är i Solna (Solna Business Park).
 

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna senast 2018-01-31 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet, vänligen skicka din ansökan samt ditt CV.
 

Välkommen in med din ansökan senast 31 januari!

 

 

 

 


Herax Food Solutions AB söker Kemi- & miljökonsult! Sök jobbet som Kemi- & miljökonsult på Herax Food Solutions AB via Aktuell Hållbarhet senast 31 januari!

Placering: Solna

Yrkeskategori: Konsult

Verksamhetsområde: Kemi- & miljökonsult

Omfattning: Tillsvidare, heltid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2018-01-31

.
 
Information om tjänsten:
Grundare Herax Food solutions AB
Joachim Malmberg
0708-10 11 37
joachim.malmberg@heraxfood.se
 


 

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.