Miljöingenjör, Stockholm vatten och avfall

 

Stockholm vatten och avfall söker Miljöingenjör

 
Om jobbet | Vem är du? | Kontaktuppgifter för frågor
 
Stockholm Vatten och Avfall är en samhällsbyggare i framkant som driver och utvecklar vatten- och avfallstjänster med miljöfokus. Varje dag, året runt förser vi 1,4 miljoner stockholmare med rent och gott kranvatten, renar avloppsvatten och ser till att avfallet tas om hand. Tillsammans med invånare, företag och andra intressenter arbetar vi för att Stockholm ska bli världens mest hållbara stad.

Enheten svarar för Stockholms Vatten och Avfalls utåtriktade arbete med syfte att minska flödet av skadliga och miljöfarliga ämnen till avloppsnät samt till våra reningsverk Bromma och Henriksdal. Enheten bidrar till att öka kunskapen om förekomst och spridning av sådana ämnen. Verksamheten bedrivs genom tillsyn, information och kravställande på industrier och andra verksamheter, det som brukar kallas uppströmsarbete.

 

Ansvarsområde

  • Ansvara för enhetens provtagningsverksamhet i ledningsnätet tillsammans med upphandlad konsult. I tjänsten ingår planering av provtagningar, inköp och underhåll av provtagare och utrustning samt genomförande tillsammans med konsult.
  • Beställning och kontakter med laboratorier samt granskning, utvärdering, uppföljning och presentation av analysresultat.
  • Delta, planera och utveckla provtagning och spårning i ledningsnätet.
  • Rådgivning, kravställande och tillsyn på industrier, företag och andra verksamheter.
  • Planera och utveckla kontakter med myndigheter och branschorganisationer.
  • Delta i förbättringsarbetet enligt certifieringssystemet Revaq.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetsplatsen är huvudsakligen förlagd till huvudkontoret i Ulvsunda, Bryggerivägen 10, men du kommer även att arbeta på Stockholm Vatten och Avfalls andra anläggningar. Tillträde enligt överenskommelse.

I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning.
 

Kvalifikationer

Du har högskoleutbildning med miljöinriktning eller motsvarande. Du ska ha erfarenhet av provtagning av vatten samt av miljöarbete vid reningsverk, industri eller miljömyndighet. Som person är du initiativrik, drivande, har god kommunikationsförmåga och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Körkort B är ett krav.

 

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna senast 2018-01-31 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet.

 

Välkommen in med din ansökan senast 31 januari!

 

 

 

 


Stockholm vatten och avfall söker Miljöingenjör! Sök jobbet som Miljöingenjör på Stockholm vatten och avfall via Aktuell Hållbarhet senast 31 januari!

Placering: Bromma/Ulvsunda

Yrkeskategori: Miljöingenjör

Omfattning: Tillsvidare, heltid, dagtid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Jobb-id/referensnr: 2017/8644

Sista ansökningsdatum: 2018-01-31

.

Information om tjänsten:
Enhetschef
Ragnar Lagerkvist
08-522 124 33
 
Miljöingenjör
Emma Lilliesköld
08-522 133 14
 
Fackliga representanter:
ledarna
Kommunal
Vision
Saco
08-522 120 00

 

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.