Miljöspecialist med inriktning på tillståndsprövning enligt miljö-och avfallslagstiftning, Ragn-sells

Ragn-sells söker Miljöspecialist med inriktning på tillståndsprövning enligt miljö-och avfallslagstiftning

Om jobbet | Vem är du? | Om Ragn-sells | Kontaktuppgifter för frågor
 
Brinner du för miljöfrågor och vill arbeta i ett stabilt familjeföretag som gör världen lite bättre, varje dag? Vill du arbeta i ett bolag som vill vara ett miljöföretag i världsklass, där lönsamhet och att bidra till en bättre miljö går hand i hand? Då är du välkommen till oss.

Det primära uppdraget är att stödja organisationen och dess affärer i miljöprövnings-och tillståndsrelaterade frågor. Du kommer att ingå i ett team med andra miljöspecialister runt om i landet. Placering kan vara på någon av våra orter i Sverige. Resor förekommer regelbundet i rollen.
 

Dina arbetsuppgifter

  • Projektleda och operativt säkerställa framtagandet av tillstånds-och anmälningshandlingar gällande miljöfarlig verksamhet inklusive framtagande av miljökonsekvensbeskrivningar.
  • Ansvara för att driva och implementera interna projekt inom miljö-och avfallsfrågor.
  • Projektleda och hantera företagets remissarbete gentemot myndigheter och branschorganisationer gällande miljölagstiftning.
  • Verka för att företagets beslut i miljöfrågor implementeras och efterlevs.
  • Utföra omvärldsbevakning på miljöområdet, särskilt inom specialistområdet.
  • Vara stödjande och rådgivande till organisationen i frågor som rör miljö och miljö-och miljölagstiftning.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som har högskole- eller universitetsutbildning med inriktning på miljövetenskap, miljöteknik, miljöekonomi, miljöjuridik eller liknande. Du har stort intresse för miljö- och hållbarhetsfrågor och god förståelse för deras påverkan på affären.

Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i liknande roll med fokus på miljöprövning inom miljö- och avfallslagstiftningen. Du är en god kommunikatör som behärskar svenska väl i tal och skrift och är bekväm i kommunikation på engelska. Du är van att arbeta i projektform och ditt arbetssätt präglas av god struktur, noggrannhet och lösningsinriktning. B-körkort erfordras.
 

Ansökan

Ansök genom att klicka på knappen nedan. Vi rekryterar löpande så skicka in ditt CV och personliga brev så snart som möjligt, dock senast 2 november 2018.

Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är fler än 1800 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi 2900 personer i hela koncernen och våra medarbetare har fler än 1600 fordon till sin hjälp. 2017 omsatte koncernen över 6 miljarder SEK.
 

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna senast 2018-11-02 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet.

 

 


Placering: Flexibel

Yrkeskategori: Miljöspecialist

Omfattning: Tillsvidare, heltid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2018-11-02
 

 


 
 
Information om tjänsten
Miljöchef
Miranda Jensen
miranda.jensen@ragnsells.com
 

 


 

 

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.