Miljöspecialist, Wingårdhs

Wingårdhs söker miljöspecialist

 
Om jobbet | Vem är du? | Kontaktuppgifter för frågor
 

Bli en av oss!

Vurmar du för resilience, LCA, ekosystemtjänster och miljöcertifieringar? Vi letar efter en miljöspecialist eller miljöingenjör till Göteborgskontoret som vill utveckla vårt arbete inom miljö och hållbarhet. Skicka din ansökan till oss!

Wingårdhs är ett konstnärligt drivet arkitektkontor som arbetar med arkitektur, stadsplanering, interiörer och landskapsplanering.

Med kollektiv kraft fokuserar vi på att dra varje uppdrags inneboende möjligheter till sin spets. Vi ser oss aldrig som bättre än vårt senaste genomförda projekt, utan arbetar med lika delar effektivitet och kreativitet, för att förnya arkitekturen och överraska beställare och omvärld.

Arkitektur är för oss den byggda bilden av oss själva. Det betyder att vi tror på arkitekturens möjligheter att ge glädje, bekräftelse, tröst och sällskap.

 

Vad innebär jobbet?

Vi behöver stärka vårt team med en miljöspecialist. Din roll blir att leda och utveckla Wingårdhs arbete med miljö och ekologisk hållbarhet. Du ansvarar i första hand för att våra projekt lever upp till miljömålen och på vilket sätt. Du driver frågorna inom kontoret och ihop med våra kunder. Du ingår i våra olika projektteam, i tidiga skeden så väl som i projektering. Tjänsten kommer att tillsättas på huvudkontoret i Göteborg.
 

Vem är du?

Som person är du prestigelös, lösningsorienterad och serviceinriktad. Du är självgående och van vid att vara involverad i flera projekt samtidigt. Du har ett genuint intresse för miljö och hållbarhet. Du har erfarenhet av byggbranschens problem och lösningar för att leva upp till de krav som ställs. Du är uppdaterad på miljöcertifieringssystemen, men vill arbeta mer med resilience, material och energifrågor.

Vi söker dig som har:
  • Relevant utbildning på högskolenivå, i första hand som ingenjör.
  • Några års erfarenhet av byggbranschen.
  • Erfarenhet av miljöcertifieringssystem, ekosystemtjänster och energifrågor.
  • Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.

 

Ansök nu

Skicka din ansökan
Märk din ansökan med ”Sustainability” och skicka den till jobba@wingardhs.se eller till Wingårdh Arkitektkontor AB, Kungsgatan 10 A, 411 19 Göteborg. Vi vill ha din ansökan senast 2017-12-20. Tjänsten tillsätts så snart som möjligt och är en heltidstjänst.

Ansök via direktansökningsknapparna senast 2017-12-20 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet.

 

 

Välkommen in med din ansökan senast 20 december!

 

 

 

 


Wingårdhs söker miljöspecialist eller miljöingenjör! Sök jobbet som milöspecialist eller miljöingenjör på Wingårdhs via Aktuell Hållbarhet senast 20 december

Placering: Göteborg

Yrkeskategori: Miljöspecialist

Omfattning: Heltid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Snarast möjligt

Sista ansökningsdatum: 2017-12-20

.
Information om tjänsten:
HR-kontakt
Tove Andrée
010-788 10 66
tove.andree@wingardhs.se