Expert public affairs, New Republic

 

New Republic söker expert inom public affairs i Skåne

 
Vi söker dig som vill vara där samhällsförändringar tar form. Du är en mycket god skribent och har exempelvis en bakgrund som sakkunnig hos ett politiskt parti, en branschorganisation, ett företag, en statlig myndighet eller annan större organisation. Erfarenhet av konsultarbete inom strategisk kommunikation är meriterande men inget krav. Du ska kunna arbeta självständigt, men samtidigt samarbeta med andra som del av ett team.

Du är en mycket god skribent och har exempelvis en bakgrund som sakkunnig hos ett politiskt parti, en branschorganisation, ett företag, en statlig myndighet eller annan större organisation. Erfarenhet av konsultarbete inom strategisk kommunikation är meriterande men inget krav. Du ska kunna arbeta självständigt, men samtidigt samarbeta med andra som del av ett team.

Just nu söker vi dig som har kunskaper inom något av följande områden, främst till vårt kontor i Malmö, men även i Stockholm:

  • Miljö, klimat, energi
  • Arbetsmarknad, kompetensförsörjning och näringspolitik
  • Infrastruktur och bostäder

New Republic erbjuder en dynamisk miljö för engagerade och ansvarstagande medarbetare som vill befinna sig där samhällsförändringar tar form. Har du en stark vilja att utvecklas tillsammans med engagerade kollegor i ett växande företag som har öppenhet och hållbarhet som ledstjärnor? Ansök nu! För mer information ring Jean-Daniel Maurin.

 

Välkommen in med din ansökan senast 21 januari!

 

 

 

 


New Republic söker expert inom public affairs i Skåne! Sök jobbet som Expert public affairs på New Republic via Aktuell Hållbarhet senast 21 januari!

Placering: Malmö

Yrkeskategori: Expert public affairs

Omfattning: Tillsvidare, heltid, dagtid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2018-01-21

.

Information om tjänsten:
New Republic söker expert inom public affairs i Skåne! Sök jobbet som Expert public affairs på New Republic via Aktuell Hållbarhet senast 21 januari!
Jean-Daniel Maurin
070-972 55 04