Projektledare, CSR Västsverige

CSR Västsverige söker Projektledare

Om jobbet | Vem är du? | Om CSR Västsverige | Kontaktuppgifter för frågor
 
CSR Västsverige – Sveriges största sektoröverskridande hållbarhetsnätverk – söker en erfaren projektledare som brinner för affärer och samhällsansvar. Du blir en del av en grupp hållbarhetsexperter som tillsammans skapar goda förutsättningar för våra medlemmar att utveckla strategiskt hållbarhetsarbete.

 

Så ser rollen ut

Som projektledare hos oss kommer du få stort ansvar och goda möjligheter att vara med och utveckla vårt medlemserbjudande som är vår kärnverksamhet. Du ansvarar för enskilda delar av vårt kompetensutvecklingsprogram bestående av nätverksluncher, utbildningar och seminarier samt har särskilt ansvar för verksamheten i ett geografiskt upptagningsområde i Västsverige. Du kommer även bli en viktig medspelare där vi tillsammans arbetar med medlemsrekrytering, processledning, dokumentation och analys.

Konkreta arbetsuppgifter:

  • planera, organisera och genomföra medlemserbjudandet i form av kompetensutvecklingsprogrammet; utveckla befintliga verktyg, skapa arenor för erfarenhetsutbyten och inspirera till hållbara affärer
  • rekrytera nya medlemmar
  • bedriva medlemsvård
  • omvärldsbevakning och verksamhetsutveckling
  • utveckla strategiska samarbeten
  • kommunikation och bygga varumärke

 
Erfarenhets- och kunskapsutbyte ser du som ett självklart led i din och vår utveckling. Du är lyhörd för medlemmarnas behov och serviceinriktad i kontakten med dem. Som person är du positiv, social, drivande och förtroendeingivande. Du har förmåga att pendla mellan helhetstänk och detaljer och kan bidra till verksamhetens utveckling, både strategiskt och praktiskt. Du är inte främmande för att ha flera parallella projekt på gång samtidigt.
 

Din bakgrund

Du har ett antal års erfarenhet av praktiskt och/eller strategiskt hållbarhetsarbete och är väl förtrogen med att driva projekt. Du är van att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du har troligen en högskoleexamen inom områden som berör miljömässig, social eller ekonomisk hållbarhet. Det är meriterande om du har arbetat med deltagarstyrda metoder och processledning.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss, eftersom vi är ett litet team och jobbar nära varandra. Vi vill fortsatt ha en arbetsplats som präglas av tillit, respekt och resultat. Vi uppskattar också att ha roligt på jobbet. Våra medarbetare kännetecknas av professionalitet och lyhördhet, förmåga att snabbt ta till sig information och omvandla den till kreativa lösningar. Vi respekterar varandra, ställer upp och hjälper till där det behövs och vill att du har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter samt lyssna och lära.
 

CSR Västsverige som arbetsgivare

CSR Västsverige är kanske Sveriges mest spännande och välskötta hållbarhetsnätverk. Vi växer i storlek och uppdrag, år från år. Vår vision är ett Västsverige där alla verksamheter tar ansvar och gör skillnad för världen. Företag och andra verksamheter har en avgörande roll i att tackla de samhällsutmaningar vi står inför. Denna medvetenhet ökar för varje dag och mitt i denna transformation står CSR Västsverige.

Vi arbetar på våra medlemmars uppdrag att ytterst stödja och hjälpa dem utveckla hållbara verksamhetsmodeller. Med detta följer ett ansvar att kunna förstå, utmana och inte minst ta tillvara på de möjligheter det ligger i att hundratals verksamheter samlas runt en gemensam insikt – att affärer och samhällsansvar går hand i hand. Den ena dagen är inte den andra lik på kontoret och vi möter våra medlemmar och uppdragsgivare på många olika sätt och på många olika ställen. Navet för vårt arbete är på Göteborgs Centrum för hållbar utveckling vid Kapellplatsen, Vi arbetar även i Fyrbodal, Skaraborg, Sjuhärad och Halland.

Vi vill att du fortsätter att utvecklas hos oss samtidigt som du bidrar till verksamhetens utveckling och sist men inte minst, vill vi att du har kul tillsammans med oss på jobbet. Är du den projektledare vi söker ser vi fram emot din ansökan
 

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna senast 2018-12-31 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet.

 

 


Placering: Göteborg samt geografiskt ansvarig i Sjuhärad eller Skaraborg

Yrkeskategori: Projektledare

Omfattning: Tillsvidare, heltid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2018-12-31
 


 
Information om tjänsten
Verksamhetschef
Johanna Stakeberg
0703-979717

 


 

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


 

Mer om CSR Västsverige

CSR Västsverige är Sveriges största sektoröverskridande nätverk för hållbar samhällsutveckling. CSR Västsverige är en arena för kunskap- och erfarenhetsutbyte mellan privat, offentlig, idéburen sektor och akademi. Vi finns till för alla verksamheter – stora som små. Vi stärker våra medlemmars förutsättningar att utveckla ett strategiskt hållbarhetsarbete genom att erbjuda kompetensutveckling, inspiration, konkreta verktyg och nätverk. CSR Västsverige är en oberoende, icke-vinstdrivande organisation, delvis finansierad av Västra Götalandsregionen och Region Halland