Projektledare för Miljönären, Telge Fastigheter

Telge Fastigheter söker Projektledare för Miljönären

Om jobbet | Vem är du? | Om Telge Fastigheter | Kontaktuppgifter för frågor
 
Telge Fastigheter söker projektledare under 2 år för Miljönären, Södertäljes standard för källsortering

Under åren 2015-2016 fick alla kommunala skolor och förskolor i Södertälje en standardiserad källsortering införd i sina verksamheter. Standarden döpte vi till det passande namnet Miljönären. Nu är det dags för alla våra övriga kommunala verksamheter att få Miljönären införd. Vi söker dig som vill projektleda detta viktiga miljöarbete.
 

Din dag på jobbet

Som projektledare för Miljönären kommer du under 2019 att planera och inventera de fastigheter och verksamheter som ska bli nya miljönärer. Du kommer att göra platsbesök för att inventera behoven i de olika verksamheterna och se över vilka anpassningar som behöver göras i miljörum och i ytorna runt miljörummen.

Under 2020 kommer Miljönären att införas, efter den plan som du har tagit fram. Du kommer i arbetet ha tät kontakt med våra förvaltare, Telge Återvinning och kommunens avfallsstrateg. I projektet ingår det även att utbilda personalen i alla verksamheter för att öka förståelsen för varför källsortering är en viktig del i vårt miljöarbete. Du kommer också, tillsammans med vårt inköpsbolag, driva upphandling av konsulter, entreprenörer och andra sakkunniga enligt LOU.
 

Mer om ditt jobb

På din avdelning jobbar idag tio byggprojektledare. Vi jobbar enligt Lean, vi har ett eget verksamhetssystem och ser att du är med och utvecklar våra interna processer tillsammans med oss. Ständiga förbättringar är en viktig komponent för att driva arbetet framåt. Hos oss får du möjlighet att växa och utvecklas i din roll som projektledare.

Under 2019 kommer Södertälje kommun arbeta med att ta fram en ny avfallsplan. Du kommer ingå i det arbetet och framförallt med den delen som handlar om att ta fram mål och åtgärder för avfall som kommunen ansvarar för, vilket avser hushållsavfall och kommunens verksamhetsavfall.

Den här tjänsten är en 2-årig projektanställning som löper under 2019-2020.
 

Det här är du

För att passa i rollen som projektledare för Miljönären behöver du med trygghet kunna växla mellan att vara ledare och ödmjuk lagspelare. Du är noggrann i din dokumentation, bra på att kommunicera i tal och skrift och trivs med att arbeta självständigt. Eftersom vi förenar affärer med samhällsnytta behöver du ha fallenhet för att se helheter. Du förstår och kan också förklara hur miljö- och hållbar samhällsutveckling hänger ihop. Vi ser dessutom att du är handlingskraftig och systematisk och tycker om att driva frågor framåt. Våra kärnvärden – öppen, enkel, personlig och modig – genomsyrar hela vår verksamhet och känns naturlig för dig.
 
Krav

  • Högskoleutbildning inom till exempel miljö, samhällsbyggnad, alternativt annan utbildning/kunskap inom miljöområdet som bedöms uppfylla kraven för arbetsuppgifterna.
  • B-körkort

 
Meriter

  • Erfarenhet av offentlig upphandling (LOU).
  • Erfarenhet av processarbete och beslutsvägar inom kommunal verksamhet.
  • Erfarenhet av avfall och återvinning.
  • Flerspråkig.
  • Pedagogisk erfarenhet.

 

Det här är vi

Välkommen till Telge. Inom Telge uppmuntrar vi våra medarbetare att utvecklas genom tjänster som erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på allvar. Vi erbjuder bra förmåner och friskvårdsbidrag. Vi är en organisation som strävar efter mångfald och jämlikhet.

Vi arbetar löpande med rekryteringen till den här tjänsten. Därför vill vi naturligtvis ha din ansökan så snart som möjligt, men senast 22 november 2018.
 

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna senast 2018-11-22 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet.

 

 


Placering: Södertälje

Yrkeskategori: Projektledare

Omfattning: 2-årig projektanställning, Visstidsanställning

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2018-11-22
 


 
Information om tjänsten
Projektchef
Annette Stålnacke
08-550 221 29

Frågor kring rekryteringsprocessen
HR-specialist
Marina Brunsärn
08 550 231 20

Fackliga representanter
Vision
Sanne-Liv Olsen
08‑550 220 00 (vx)

SACO
Anders Lindgren
08‑550 220 00 (vx)
 


 

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


 

Om Telge Fastigheter

Telge Fastigheter är en av Södertäljes största fastighetsägare. I beståndet finns allt från förskolor och skolor till stadshus och museibyggnader. Bolaget är också en av parterna i kommunens utveckling av Södertäljemodellen – en inspirationsmodell för nytänkande inom skolan.

Telge består av moderbolaget Telge AB samt ett antal dotterbolag och ägs av Södertälje kommun. Uppdraget är att ge Södertäljeborna bra tjänster och att bidra till ett attraktivt Södertälje. Koncernen har 700 medarbetare och en omsättning på 6 000 Mkr. Vi erbjuder tjänster och service inom bostäder, bygg, el, lokaler, hamn, värme, vatten, stadsnät, science center och bemanning.