Projektledare vatten och flytande avfall, Ragn-sells

Ragn-sells söker Projektledare vatten och flytande avfall

Om jobbet | Vem är du? | Om Ragn-sells | Kontaktuppgifter för frågor
 
Du kommer till en värderingsstyrd organisation med ett stort framtidsfokus. Här ligger miljöfrågorna högst och vatten stod på agendan på Framtidsdagen den 25 maj hos oss, titta gärna på det här.

Tjänsten ingår i teamet Produktionsstöd som är en central stödfunktion till affärsområde Treatment & Detox. Här jobbar ett antal projektledare med spetskompetens inom återvinningsteknik och materialhantering, en byggprojektledare och en GIS-samordnare. Vi stödjer våra anläggningar med teknikutveckling och bidrar till framtagandet av nya cirkulära lösningar. Vi har även ett eget utvecklingslabb där två analytiska kemister arbetar.

Hos Ragn-Sells har du stor möjlighet att påverka din arbetssituation och dina utvecklingsmöjligheter. Det är en engagerande och bred tjänst med mycket intressanta utmaningar och variation med tanke på företagets olika anläggningar
 

Dina Arbetsuppgifter

Som Projektledare & Behandlingsexpert vatten och flytande avfall blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att stödja och driva utvecklingen av Ragn-Sells verksamhet i dess arbete med att hitta nya och effektiva lösningar för att behandla interna vatten och flytande avfall. Du kommer att ansvara för en portfölj av projekt från utredningar och förstudier till planering, upphandling och genomförande. Exempel på projekt kan vara framtagande av en ny biologisk lakvattenreningsanläggning inom ett tillståndsärende, utveckling av ny behandlingsteknik för oljeförorenade emulsioner, utvärdering och effektivisering av befintlig kemisk fällningsanläggning.

Du kommer att tänka cirkulära behandlingslösningar, där du ser till att återvunnet material används i behandlingen t.ex. genom att använda flyg- och bottenaskor för rening av dagvatten. Att fungera som expertstöd för befintliga behandlingstekniker på våra anläggningar och bidra till samverkan mellan anläggningar genom att sprida kunskap om vatten/flytande avfall och tillgängliga behandlingstekniker är ytterligare ett fokusområde.

I tjänsten ingår även att löpande omvärldsbevaka och nätverka kring behandlingstekniker och forskning inom området.
 

Din profil

Du är högskoleingenjör/civilingenjör med inriktning kemiteknik, miljö- och vattenteknik, energi och miljö alternativt processteknik eller motsvarande. Du har minst tre års erfarenhet av att driva projekt inom vattenrening eller motsvarande.

Du är driven, nyfiken, självständig, kreativ och lösningsorienterad. Du har god förmåga att kommunicera i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du är strukturerad och analytisk med förmåga att effektivisera och att tänka i processer. Du har mycket bra samarbetsförmåga som underlättar externa och interna kontakter och är diplomatisk och smidig i dialogen med andra i organisationen. Du har en stark teoretisk bakgrund men är även praktiskt lagt och kan vara ute i fält.

Har du kunskap inom miljötillståndsprocess och av laborativt arbete är det meriterande.
 

Övrigt

Tjänsten kräver B körkort då resor och arbete vid våra olika anläggningar kommer att förekomma.

Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Du har goda IT-kunskaper.
 

Upplysningar och ansökan

För att söka tjänsten klickar du på knappen Ansök nedan, där du registrerar ditt CV och personligt brev. Observerar att urval sker löpande var vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast, dock senast den 2018-10-31.
 

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna senast 2018-10-31 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet.

 

 


Placering: Umeå, Västra Götaland eller Sollentuna

Yrkeskategori: Projektledare

Omfattning: Tillsvidare, heltid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2018-10-31
 


 
 
Information om tjänsten
Produktionsstödschef
Barbara Culos
076-1017853
barbara.culos@ragnsells.com

 

 

Om Ragn-sells

Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är fler än 1800 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi 2900 personer i hela koncernen och våra medarbetare har fler än 1600 fordon till sin hjälp. 2017 omsatte koncernen över 6 miljarder SEK.
 

 

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.