Public affairs-experter, New Republic

New Republic söker public affairs-experter i Malmö och Stockholm

Om jobbet | Vem är du? | Om New republic | Vi erbjuder
 
Vi söker dig som vill vara där samhällsförändringar tar form. Du har bakgrund exempelvis som sakkunnig hos ett politiskt parti, en branschorganisation, ett företag eller en statlig myndighet. Erfarenhet av konsultarbete inom strategisk kommunikation är meriterande men inget krav – djupa sakkunskaper väger tyngst.
 

Arbetsuppgifter

New Republic söker nya medarbetare till våra kontor i Malmö och Stockholm. Du vill vara där samhällsförändringar tar form och har en bakgrund exempelvis som sakkunnig hos ett politiskt parti, en branschorganisation, ett företag eller en statlig myndighet.

Vi efterfrågar alltid vass expertis inom olika samhällsområden, just nu har vi särskilt stort behov inom:

  • Miljö, klimat, energi
  • Arbetsmarknad, kompetensförsörjning och näringspolitik
  • Infrastruktur och bostäder

 

Kvalifikationer

Erfarenhet av konsultarbete inom strategisk kommunikation är meriterande men inget krav; djupa sakkunskaper i kombination med en utvecklad förmåga att argumentera och kommunicera är det viktigaste. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team.

 

Vi erbjuder

New Republic erbjuder en dynamisk miljö för engagerade och ansvarstagande medarbetare som vill befinna sig där samhällsförändringar tar form. Har du en stark vilja att utvecklas tillsammans med engagerade kollegor i ett växande företag som har öppenhet och hållbarhet som ledstjärnor? Ansök nu!
 

Övrigt

New Republic har utnämnts till ”Årets Byrå” 2017 och 2018. Utmärkelsen baseras på enkäter och intervjuer med kunder, utförda av undersökningsföretaget Regi.

Mejla din ansökan till jobb@newrepublic.se, eller ring Malin Sahlén på telefon 070-212 29 52 för mer information.

Välkommen med din ansökan senast den 28 februari!

 

 


Placering: Stockholm, Malmö

Yrkeskategori: Public affairs-expert

Omfattning: Tillsvidare, heltid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2019-02-28
 


 

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.