Sektionschef för laboratorium, Stockholm Vatten och Avfall

Stockholm Vatten och Avfall söker Sektionschef för laboratorium

Stockholm Vatten och Avfall satsar stort och bygger nu ett av världens bästa och modernaste reningsverk med miljö och hållbarhet i fokus. En väl fungerande avloppsrening som kan möta framtidens krav är en förutsättning för stadens tillväxt. Med ny teknik tänker vi långsiktigt och möjliggör utveckling av avloppsreningen även i framtiden, för stockholmarnas och Östersjöns bästa.

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna senast 2019-09-22 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet.

 

 


Placering: Bromma och Henriksdal

Yrkeskategori: Sektionschef för laboratorium

Sista ansökningsdatum: 2019-09-22

Information om tjänsten
Enhetschef, Karin Lindh, 08-522 122 82

Fackliga representanter
Kommunal, Vision och Saco, 08-522 120 00

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

 

Om Stockholm Vatten och Avfall

Vi är Sveriges ledande vatten- och avfallsbolag. Verksamheten berör varje dag 1,5 miljoner invånare och företag i Stockholmsområdet.

Vi levererar dricksvatten, renar avloppsvatten och ansvarar för stadens avfallshantering. Hos oss arbetar cirka 550 medarbetare inom en rad yrkesgrupper på olika avdelningar. Vatten- och avloppsdelen omfattar produktion och leverans av dricksvatten, att ta hand om och rena avloppsvatten, hantera dagvatten och ansvara för vattenkvaliteten i sjöar och vattendrag.

Verksamheten har funnits i mer än 150 år och bedrivs i en storstad som ständigt är i rörelse. Inflyttningstakten till Stockholmsregionen motsvarar två fullastade SL-bussar om dagen. Alla behöver ha tillgång till rent dricksvatten, fungerande avlopp och miljömässig avfallshantering. Det ställer höga krav på utveckling och infrastruktur, där vår verksamhet är en förutsättning för regionens tillväxt.