Senior hållbarhetsstrateg, Ekologigruppen

Ekologigruppen söker Senior hållbarhetsstrateg

Om jobbet | Vem är du? | Om Ekologigruppen | Kontaktuppgifter för frågor | Vi erbjuder
 
Vi söker kreativa och engagerade medarbetare!

Ekologigruppen är ett medarbetarägt konsultföretag med en stark värdegrund baserad i ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet. Vi bistår med kunskap och processtöd i den kritiska uppgiften att få samhällsplaneringen att hålla sig inom ekosystemens gränser och med hänsyn till människors behov.

Företaget verkar tvärvetenskapligt och är drivande i kunskaps- och metodutveckling inom grön samhällsplanering. Vi är 60 medarbetare; en dynamisk mix av ekologer, miljö och samhällsplanerare, landskapsarkitekter, geografer och civilingenjörer. I Stockholm sitter vi centralt på Åsögatan på ett prunkande grönt kontor med utsikt över söders höjder. På vårt kontor i syd sitter vi just nu både i Malmö och Landskrona, men kommer troligtvis att landa i en gemensam lokal i Lund eller Malmö under våren.

Ekologigruppens vision är att göra världen bättre genom att vara en självklar och dedikerad partner i den hållbara och rättvisa samhällsplaneringens alla skalnivåer från översiktsplan till bostadsgård. Ju tidigare vi kommer in i processen desto mer uträttar vi tillsammans med våra kunder.
 

Senior hållbarhetsstrateg och landskapsarkitekt med inriktning grönstruktur

Vi söker nu en senior hållbarhetsstrateg till vårt Stockholmskontor.

Vi söker dig som inte är nöjd förrän ditt arbete lett till förbättrad hållbarhet, som tänker strategiskt, jobbar evidensbaserat och vill jobba i team med andra med samma mål. Du är intresserad av hållbarhetens alla delar (ekologisk, social och ekonomisk) och hur de samspelar med varandra, men kan även vara specialist inom någon del.

Du kommer vara en del av ett tvärvetenskapligt team bestående av bland annat samhällsplanerare, landskapsarkitekter, geografer, ingenjörer och ekologer. Vi söker dig som kan coacha våra juniora medarbetare och tycker att det är roligt att utveckla projekt med gamla och nya kunder. Du ska vara intresserad av att driva utveckling av våra produkter och vår marknad inom hållbarhetsarbetet.

Tjänsten som hållbarhetsstrateg innebär att du arbetar med hållbarhetsbedömning, hållbarhetsprogram, social hållbarhet, barnkonsekvenser, CityLab certifiering och som hållbarhetsstöd i planprocesser. Som landskapsarkitekt har du ett tydligare fokus på ekologisk hållbarhet inom planering och arbetar med bland annat ekosystemtjänstutredningar, grönstrukturplaner, och hur du omsätter grönstrukturanalys till genomförande genom gestaltning och skötsel.

Som medarbetare på Ekologigruppen har du stor möjlighet att påverka företagets, och din egen, utveckling inom hållbar stadsbyggnad.
 

Vi söker dig som

  • Har relevant utbildning, ex samhällsplanerare, landskapsarkitekt, humanekolog eller liknande.
  • Har mer än fem års erfarenhet inom planprocess och hållbar stadsplanering
  • Har erfarenhet från konsult- eller kommunal verksamhet
  • Har erfarenhet av projektledarrollen
  • Är bra på att kommunicera både muntligt och skriftligt till olika målgrupper
  • Är utåtriktad och tycker att kundkontakter är roligt
  • Är intresserad av hållbarhetens alla delar (ekologisk, social och ekonomisk), men kan vara specialist inom någon del av hållbarhet.
  • Tycker att det är roligt att utveckla produkter och marknader.

 

Kolla även fler lediga jobb på Ekologigruppen

Vi på Ekologigruppen söker även fler duktiga personer till våra olika kontor i Sverige, dessa tjänster hittar du på https://www.ekologigruppen.se/jobba-med-oss/
 

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna senast 2018-01-07 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet.

 

 


Placering: Stockholm

Yrkeskategori: Hållbarhetsstrateg

Omfattning: Tillsvidare, heltid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2018-01-10
 


 
Information om tjänsten
Anna Seffel
08 525 201 06
 

 

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.