Gruppchef för KMA-gruppen, WSP

 

WSP Environmental Stockholm söker erfaren ledare och gruppchef

 
Om jobbet | Vem är du? | Vi erbjuder | Om WSP | Kontaktuppgifter för frågor

 
Brinner du för att få individer att utvecklas både i grupp och individuellt? Har du stor erfarenhet av arbetsmiljö, miljö eller kvalitet i infrastruktur-, bygg- eller industriprojekt eller verksamhetsstyrning inom industri eller offentlig sektor? Är du en erfaren ledare och vill bidra till att utveckla vår verksamhet inom ämnesområdet? Då kan du vara den gruppchef som vi letar efter!

KMA-gruppen i Stockholm arbetar med många stora och små infrastruktur- och byggprojekt och i dessa ansvarar vi för roller såsom arbetsmiljösamordnare (BAS P), miljösamordnare samt kvalitetsledare eller en sammantagen roll som KMA-samordnare. Exempel på uppdrag som vi nu arbetar med är utbyggnad av tunnelbanan i Stockholm och ombyggnationen av Slussen.

Vi arbetar även med verksamhetsstyrningsuppdrag inom miljö, arbetsmiljö och kvalitetsområdet där vi stödjer våra kunder med intressent- och omvärldsanalyser, utredningar, utbildningar, revisioner samt att utveckla kundernas verksamhetsstyrning. Vi hjälper även våra kunder att efterleva gällande lagar och regler på miljö- och arbetsmiljöområdet.
 

Vi erbjuder

Som medarbetare hos oss har du kul på jobbet. Du är omgiven av engagerade och kunniga kollegor som alla vet att våra lösningar formar morgondagens samhällen och bidrar till en hållbar utveckling. Vi har en god samverkan mellan olika teknikdiscipliner i våra uppdrag och gruppen arbetar tillsammans med specialister från hela företaget. Vi är övertygade om att samverkan ger både bättre resultat och nöjdare medarbetare.

Gruppen består i nuläget av sju medarbetare och målsättningen är en fördubbling. Som gruppchef får du möjlighet att utveckla gruppen mot detta mål.
 

Ansvarsområde

Gruppchefsrollen omfattar många olika dimensioner och arbetsuppgifter. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att leda och utveckla gruppens medarbetare, genomföra marknadsförings- och försäljningsaktiviteter, resurs- och beläggningsplanering, rekrytering, arbeta med kundvård och att övergripande hålla samman och styra verksamheten enligt företagets policies och riktlinjer.

Gruppchefen har personal- och resultatansvar för gruppen och har till uppgift att skapa förutsättningar för välmående medarbetare och verksamhet. I rollen ingår även att arbeta i egna och andras kunduppdrag inom tjänsteområdet.

Viktiga mål är att skapa en sammansvetsad grupp, skapa en grund för att expandera gruppen och att utveckla våra tjänster. Genom vår starka samverkan med övriga delar av WSP skapas långsiktiga uppdrag som gruppen bemannar. I arbetet ingår även att arbeta med sälj- och marknadsbearbetning och detta bör vara en viktig drivkraft för dig som person.

Gruppen ingår i Avdelningen Miljömanagement Stockholm & Norr där gruppcheferna tillsammans med Avdelningschef ingår i en styrgrupp som tillsammans ansvarar för avdelningens gemensamma utveckling.
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har goda ledaregenskaper och brinner för att arbeta med att utveckla personal och organisation. Du bör ha verifierad erfarenhet av att stödja, coacha och utveckla grupper och varje individ i gruppen, med fördel utifrån en chefsbefattning.

Du har en flerårig ämnesmässig bakgrund från arbetsmiljö-, miljö- och/eller kvalitetstjänster i infrastruktur-, bygg- eller industriprojekt och som därmed har god förståelse för de tjänster som gruppen arbetar med. Som alternativ har du flerårig erfarenhet av verksamhetsstyrning från industri eller offentlig sektor. I grund och botten har du en universitets- eller högskoleexamen från för ämnet relevant utbildning.

Det är viktigt för oss att du vill leda en konsultverksamhet vilket ställer höga krav på att du är engagerande, ansvarstagande och flexibel. Meriterande är om du arbetat med tjänsteområdet på konsultbasis. Meriterande är även om du har egen erfarenhet av byggarbetsmiljösamordning från komplexa projekt.

Du är utåtriktad och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, i såväl svenska som engelska. Stort engagemang, ansvarstagande, öppenhet och prestigelöshet är egenskaper som vi värderar högt.

 

Ansök nu

Vi tar emot ansökningar löpande, ansök via direktansökningsknapparna senast 2017-12-20 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet.

 

Välkommen in med din ansökan senast 20 december!

 

 

 

 


Sök jobbet som Gruppchef KMA-gruppen WSP Environmental Stockholm via Aktuell Hållbarhet senast 20 december!

Placering: Stockholm

Yrkeskategori: Gruppchef för KMA-gruppen

Verksamhetsområde: Miljömanagement Stockholm & Norr, WSP Environmental

Omfattning: Tillsvidare, heltid, dagtid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Jobb-id/referensnr: 12339

Sista ansökningsdatum: 2017-12-20

.

Information om tjänsten:
Sök jobbet som Gruppchef KMA-gruppen WSP Environmental Stockholm via Aktuell Hållbarhet senast 20 december!
Avdelningschef Miljömanagement
Ulrik Axelsson
 
Sök jobbet som Gruppchef KMA-gruppen WSP Environmental Stockholm via Aktuell Hållbarhet senast 20 december!
HR-recruitment
Victoria Skropska
 

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. 

Om WSP

WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Tillsammans har vi drygt 39 000 medarbetare på över 500 kontor i 40 länder. I Sverige har vi omkring 4 000 medarbetare.