Strategisk rådgivare med affärssinne, Ecoloop

Ecoloop söker Strategisk rådgivare med affärssinne

Om jobbet | Vem är du? | Om Ecoloop | Kontaktuppgifter för frågor | Vi erbjuder
 
Ecoloop skapar nytta och lärande genom att driva utveckling som en serie aktiviteter i syfte att effektivisera resurshanteringen i samhällets försörjningssystem. Vår affärsidé är att tillhandahålla nya tjänster och lösningar i området mellan forskning och praktisk tillämpning. Våra tjänster innefattar forskning- och utveckling, strategisk rådgivning och förverkligande. Vi är idag 16 medarbetare på vårt kontor vid Slussen och har ett kontor i Oslo. Läs mer om oss på www.ecoloop.se

Ecoloop expanderar och söker till affärsområde Vattentjänster
 
Vi söker dig som vill initiera, leda och genomföra projekt för att tillämpa morgondagens lösningar för vatten- och avloppshantering. Du kommer också att fungera som sakkunnig inom ditt kompetensområde.

Du kommer också koordinera och driva vår portfölj Vattentjänster. Det innebär bl.a. att engagera och samordna kollegor och kunder i olika aktiviteter. Du vill göra skillnad och har ett genuint intresse av att bidra till en bättre resurshantering i samhället.
 
Vi erbjuder ett fritt och utvecklande arbete där du till stora delar själv styr dina uppdrag. Du kommer att ingå i ett väl sammansvetsat team med spetskompetens inom våra kärnområden. Vi har ett gott rykte på marknaden och är professionella samt nytänkande. Våra anställningsvillkor är konkurrenskraftiga och det finns möjlighet till delägarskap. En trivsam arbetsmiljö i fräscha lokaler med god stämning vågar vi utlova också.
 
Du själv har en gedigen utbildning och din inriktning kan t.ex. vara samhällsplanering, organisation, projektledning och ekonomi, VA-ingenjör eller liknande. Flerårig praktisk erfarenhet och kompetens som konsult och/eller i kommunalt bolag är meriterande. Vi vill att Du t ex har varit VA-chef, projektledare eller högre tjänsteman med vana av att både upphandling och att själv utveckla och offerera projekt.

Som person har du en genuin vilja att skapa nytta, projektutveckla och göra affärer. Du rör dig hemtamt bland beslutsfattare inom näringsliv och kommun. Som person är du drivande och entusiasmerande, samtidigt som du är en lagspelare.
 

För ytterligare information ring vår konsult Peter Ternebring på Confidera Urval, tfn 070-639 88 89. Din ansökan skickar du, märkt ”Strategisk rådgivare – Ecoloop”, till
rekrytering@confideraurval.se senast den 21 oktober 2018.
 

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna senast 2018-10-21 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet.

 

 


Placering: Stockholm

Yrkeskategori: Strategisk rådgivare

Omfattning: Tillsvidare, heltid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2018-10-21

 

 


 

 
Information om tjänsten
Confidera Urval
Peter Ternebring
070-639 88 89

 

 

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.