Miljösamordnare kemikalier, Svevia

 

Svevia söker Miljösamordnare med intresse för kemikalier

 
Om jobbet | Vem är du? | Om Svevia | Kontaktuppgifter för frågor
 

Svevia är specialist på att bygga och sköta om vägar och infrastruktur. Samtidigt är vi ett serviceföretag i snabb förändring. Vi arbetar hela tiden med innovation och att utveckla vår förmåga att möta såväl nya affärskrav som kundernas behov av effektiva produkter, tjänster och metoder. Våra 1 900 medarbetare finns på drygt 100 platser i Sverige och vi omsätter 6,9 miljarder kronor.

Vill du vara med och bidra till Svevias fortsatta framgång? Vi söker nu en miljösamordnare som älskar miljöfrågor, har några års arbetslivserfarenhet och som vill arbeta med övergripande systemfrågor och miljöledning med hela koncernen som sitt arbetsfält.
 

Om tjänsten

Som miljösamordnare har du en central roll i att stödja alla våra uppdrag gällande kemikalieanvändning och risker kring hantering av både kemiska produkter och olika varor. Du kommer även att stödja inköpare vid produktval och upphandling av leverantörer samt vara den person som hjälper arbetsplatserna att bemöta de frågor som både kunder och allmänhet kan ställa gällande Svevias produktval.

Beroende på din bakgrund så kommer fler arbetsuppgifter bli aktuella, såsom miljörapportering, sammanställning av underlag till årsredovisningar, interna revisioner enligt våra ISO certifikat m.m. Du rapporterar direkt till miljöchefen och ingår i Svevias centrala nätverk för verksamhetsutveckling. Tjänsten är placerad på Svevias huvudkontor i Solna eller Regionkontoret i Umeå. Oavsett placering innebär tjänsten resande och stöd på plats ute i olika projekt.
 

Din profil

Du har läst kemi på högskolenivå eller har annan naturvetenskaplig utbildning. Som företagets expert inom kemikalieområdet är du självklart väl förtrogen med REACH-lagstiftningen. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med kemikaliedatabaser, liksom om du har erfarenhet av livscykelanalyser och klimatkalkyler. B-Körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, och värderar högt att du är strukturerad, drivande och resultatinriktad, samt van att arbeta självständigt. Då tjänsten innebär mycket kontakter med medarbetare och leverantörer så ställs också höga krav på din förmåga att kommunicera och samarbeta med andra.

Svevia vill erbjuda en inkluderande arbetsmiljö, och vi sätter ett stort värde i att du delar våra värderingar: affärsmässiga, omtänksamma, trovärdiga och nytänkande, samt att du vågar stå upp och verka för ett arbetsklimat som välkomnar alla.

 

Dela väg med oss

Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Med tydliga prestationsmål och krävande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad.

 

Ansök nu

Om du vill dela väg med oss vill vi ha din ansökan så snart som möjligt men senast 2018-02-14. Urval kommer att ske löpande. Ansök via direktansökningsknapparna senast 2018-02-14 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet.

Vill du veta mer om tjänsten eller har några andra frågor kan du kontakta vår miljöchef Anders Lindström.

 

Välkommen in med din ansökan senast 14 februari!

 

 

 

 


Svevia söker Miljösamordnare med intresse för kemikalier! Sök jobbet som Miljösamordnare på Svevia via Aktuell Hållbarhet senast 14 februari!

Placering: Solna eller Umeå

Yrkeskategori: Miljösamordnare

Omfattning: Tillsvidare, heltid, dagtid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2018-02-14

.

Information om tjänsten:
Svevia söker Miljösamordnare med intresse för kemikalier! Sök jobbet som Miljösamordnare på Svevia via Aktuell Hållbarhet senast 14 februari!
Miljöchef
Anders Lindström
070- 517 26 63
 

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.