Hållbarhetsansvarig fokus miljö, Systembolaget

 

Systembolaget söker en Hållbarhetsansvarig med fokus på miljö

 
Om jobbet | Vem är du? | Vi erbjuder | Om Systembolaget | Kontaktuppgifter för frågor

 
Tjänsten vi utlyser ingår i vår enhet som har ett övergripande ansvar för en hållbar leverantörskedja, och är en viktig del av vår Sortiment och Inköpsavdelning. Vi ansvarar för att säkerställa att de produkter som Systembolaget upphandlar och säljer är hållbart producerade för både människa och miljö.
 

I rollen som hållbarhetsansvarig kommer Du att samordna processen för att säkerställa att de produkter som Systembolaget köper in och säljer är miljömässigt hållbart producerade. Bland annat innebär det att driva branschsamverkan såväl nationellt som internationellt i olika nätverk samt genomföra, tolka, tillämpa olika miljöanalyser, certifieringar och ramverk inom miljö för olika delar av leverantörskedjan. Vidare kommer du att utgöra en intern resurs för miljöfrågor kopplade till Systembolagets inköp. Du rapporterar till enhetschef Hållbar Leverantörskedja.
 

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller motsvarande samt dokumenterad mångårig erfarenhet av arbete inom Hållbarhetsområdet, främst med miljörelaterad inriktning. Vidare har du erfarenhet av projektledning och det är meriterande om du har internationell erfarenhet inom dryckesbranschen eller livsmedelsbranschen. Du har god diplomatisk förmåga och en engagerande personlighet samt uttrycker dig väl i både tal och skrift på såväl svenska som engelska.

För att trivas i rollen har du stort engagemang för hållbarhetsfrågor och som person vill du tillsammans med andra skapa en förändring. Du har hög integritet, är ansvarstagande och har en god förmåga att balansera strategiskt och operativt arbete.
 

Om din utveckling hos oss

Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram, sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan och utvecklingssamtal genomförs årligen.

 

Ansök nu

Är det här din nya utmaning? Välkommen med din ansökan senast den 25 november. Urvalet görs löpande och vi påbörjar intervjuerna innan ansökningstidens slut. I rekryteringen samarbetar Systembolaget med Novare Propell och har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ebba Levin. Ansök via direktansökningsknapparna senast 2017-11-25 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet.

 

Välkommen in med din ansökan senast 25 november!

 

 

 

 


Systembolaget söker en Hållbarhetsansvarig med fokus på miljö! Sök jobbet som Hållbarhetsansvarig på Systembolaget via Aktuell Hållbarhet senast 25 november!

Placering: Stockholm

Yrkeskategori: Hållbarhetsansvarig

Verksamhetsområde: Sortiment och Inköpsavdelning

Omfattning: Tillsvidare, heltid, dagtid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2017-11-25

.

Information om tjänsten:
Systembolaget söker en Hållbarhetsansvarig med fokus på miljö! Sök jobbet som Hållbarhetsansvarig på Systembolaget via Aktuell Hållbarhet senast 25 november!
Ansvarig rekryterare
Ebba Levin
ebba.levin@novarepropell.se
 

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


 

Om Systembolaget

Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se systembolaget.se.