Utvecklare miljö, Eskilstuna kommun

Eskilstuna kommun söker Utvecklare miljö

Om jobbet | Vem är du? | Om Eskilstuna kommun | Kontaktuppgifter för frågor
 

Om arbetsplatsen

Kommunledningskontoret ansvarar ytterst för att stödja kommunstyrelsen i arbetet med att utveckla Eskilstuna och att leda och samordna kommunens angelägenheter.

Avdelningen miljö och samhällsbyggnad ligger direkt under kommunledningskontoret som ytterst ansvarar för att stödja kommunstyrelsen i arbetet med att utveckla Eskilstuna och att leda och samordna kommunens angelägenheter.
 

Arbetsuppgifter

Om du har ett stort intresse för samhällsutveckling kan vi erbjuda dig ett arbete där du får driva utvecklingsuppdrag inom områdena miljö och samhällsbyggnad!

Avdelningen tar fram strategiska planer inom områdena miljö och samhällsbyggnad och dessa berör ofta hela kommunen. Som utvecklare driver du sedan utvecklingsprojekt som genererats av planerna. Projekten kan röra kommunledningskontoret, andra förvaltningar eller hela kommunkoncernen och projekten kan exempelvis handla om transporter eller solel. Oftast har utvecklaren rollen som projektsponsor men kan i vissa fall även vara projektledare.

Arbetet kräver mycket samverkan med hela kommunkoncernen men även med näringsliv och högskola.
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har avslutad relevant högskoleutbildning om minst 120 p/180 hp och har du läst miljörelaterade kurser är det meriterande. Du har tidigare självständigt drivit projekt och har du arbetat med liknande frågor ser vi det som en fördel. Det är även kommunal erfarenhet och vana att arbeta enligt en specifik projektmetodik. Vi uppskattar också om du är flerspråkig.

Vi ser gärna att du har ett stort miljöengagemang och att du är utvecklingsinriktad. Du behöver vara drivande och självgående för att lyckas i arbetet. Du har förmågan att tänka strategiskt samtidigt som du kan hantera de operativa frågor som uppstår. Bredden i uppdraget kräver också att du är strukturerad och organiserad.

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!

Då vi strävar efter en jämn könsfördelning ser vi gärna manliga sökande.
 

Övrigt

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi har under många år bedrivit ett målmedvetet och brett jämställdhetsarbete och är stolta över att ha tilldelats Svenska jämställdhetspriset. Vi är också en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 9 000 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.
 

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna senast 2018-08-12 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet.

 

 


Placering: Södermanlands län

Yrkeskategori: Miljö- och klimatstrateg

Omfattning: Tillsvidare, heltid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Referens nr: 4623

Sista ansökningsdatum: 2018-08-12

 


 

 
Information om tjänsten
Rekryteringskonsult
Maria Walde
016-710 98 72


 

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.