Verksamhetscontroller ny avfallsavdelning, Region Gotland

Region Gotland söker Verksamhetscontroller ny avfallsavdelning

Om jobbet | Vem är du? | Om Region Gotland | Kontaktuppgifter för frågor
 
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum.

Teknikförvaltningen ska utveckla avfallsverksamheten och söker nu

Verksamhetscontroller till ny avfallsavdelning

Avfallsverksamheten utgör en mycket viktig del i en cirkulärekonomi och i Region Gotlands arbete mot ekologisk hållbarhet. Hela Gotland ska fortsätta utvecklas som ekokommun t ex genom att fullfölja omställningen till lokalproducerad förnyelsebar energi, minska negativa klimatavtryck samt värna om miljön. Teknikförvaltningen bildar i höst en ny avdelning för avfall- och återvinning där vi samlar kompetens med målsättning att bli en av Sveriges ledande aktörer inom området.

Din roll kommer ha stor betydelse för utvecklingen de kommande åren. Du arbetar inom en avdelning med ca 30 kollegor och tillsammans ansvarar ni för att 22 000 abonnenter har tillgång till modern och innovativ avfallshantering.
 

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär ett varierande arbete med stort fokus på uppföljning, analys och utveckling av verksamheten. Du driver arbetet med upphandlingar och uppföljning av våra avtal samt projektleder utvecklings- och investeringsprojekt. Du är sakkunnig inom området och ansvarig för och involverad i avdelningens frågor som kräver specialistkompetens. Du kommer att ha olika former av utredningsuppdrag och ha kontakt med entreprenörer, konsulter och myndigheter. I tjänsten ingår också att ha omvärldsbevakning inom avfallsområdet.
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet och ett stort intresse för utvecklingsarbete inom avfallshantering. Du har kunskap om lagar och regelverk och en relevant akademisk utbildning inom området. Erfarenhet från upphandling av avfallstjänster och avtalsuppföljning är meriterande. Du ska vara en erfaren datoranvändare och gärna ha arbetat i verksamhetssystemet EDP Future.

Som person är du en strukturerad, noggrann och öppen kollega som självklart delar med dig av din kunskap och erfarenhet. Du är prestigelös, kommunikativ och har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi ser fram mot att träffa dig.

Körkort och tillgång till egen personbil krävs.
 

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

 

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna senast 2018-09-30 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet.

 

 


Placering: Gotland

Yrkeskategori: Verksamhetscontroller

Omfattning: Tillsvidare, heltid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Referens nr: A808935

Sista ansökningsdatum: 2018-09-30

 


 

 
Information om tjänsten
Avdelningschef
Jenny Iversjö
0498-269508

 

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


 

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!