Verksamhetsledare, Ekocentrum

Ekocentrum söker Verksamhetsledare

Om jobbet | Vem är du? | Om Ekocentrum | Kontaktuppgifter för frågor | Vi erbjuder
 
Vill du ta ut kursen med oss? Vi söker en kraft att räkna med, som kan ta Ekocentrum in i framtiden. Vår verksamhet startades 1993. Men vi är inte klara med hållbarhetsfrågorna än, så stiftelsen får vänta med att pensionera sig!

Stiftelsen Ekocentrum är en mötesplats för hållbarhetsfrågor sedan 1993. Här träffas beslutsfattare, personalgrupper, forskare, studenter, miljöfolk och intresserad allmänhet för att delta i olika events. Vi erbjuder utbildningar, seminarier och föreläsningar i en rad frågor. Vi använder utställningen med de goda exemplen som pedagogisk arena för många av våra utbildningar, vilket ger aha-upplevelser och interaktion på ett unikt sätt.
 

Arbetsuppgifter

Vi söker någon som med engagemang för hållbarhetsfrågor som vill ta ansvar för verksamheten i rollen som verksamhetsledare. Förutom relevant högskoleutbildning bör du ha erfarenhet av ledarskap och entreprenörskap. Du kanske även har kontakt med akademin och andra relevanta aktörer som kan samverka med oss?
 

Kvalifikationer

Vi antar att du har förmåga att se helheten och att du är en bra kommunikatör, med god samarbetsförmåga på olika nivåer. Vår verksamhet baseras inte på bidrag varför vi värdesätter egenskaper som affärsmässighet och förmåga att driva verksamheten med en sund ekonomi.
 

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda dig en erfaren, engagerad och självgående personal, brett kontaktnät, unikt utbildningskoncept – och inte minst möjlighet att jobba för en bättre värld!

Mer om Ekocentrum och verksamheten hittar du på www.ekocentrum.se
 

Övrigt

Tillträde vid årsskiftet 2018/19 eller enligt överenskommelse. Tjänstens omfattning är mellan 50-100%. Vi är anslutna i Arbetsgivaralliansen. Välkommen med din ansökan inklusive CV senast den 31 augusti 2018.

 

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna senast 2018-08-31 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet.
 

 

 


Placering: Göteborg

Yrkeskategori: Verksamhetsledare

Omfattning: Tillsvidare, 50-100%

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Årsskiftet 2018/19 eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2018-08-31


 
Information om tjänsten
Verksamhetsledare
Eva Lundgren
031-7050746
eva.lundgren@ekocentrum.se

Styrelseordförande
Ola Carlsson
031-772 16 37
ola.carlson@chalmers.se

Personalrepresentant
Marknadsansvarig
Helen Sylvan
0703-556892
helen.sylvan@ekocentrum.se

 

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.