Gruppchef MKB och utredning, WSP

 

WSP söker engagerad Gruppchef för MKB och utredning

 
Om jobbet | Vem är du? | Vi erbjuder | Om WSP | Kontaktuppgifter för frågor

 
WSP har marknadens vassaste kompetens för miljöutredningar som rör stadsutveckling, infrastruktur och samhällsplanering. Vi medverkar i planering och projektering av ny tunnelbana, ny höghastighetsjärnväg, nya stadsdelar och infrastruktur för cykel och morgondagens fordon.

Vi söker en engagerad gruppchef som är redo för nya utmaningar hos marknadens ledande aktör. Som gruppchef är du en del av ledningsgruppen för avdelningen Miljö och samhälle med 30 medarbetare, och du blir en viktig kugge bland WSP Samhällsbyggnads uppdragsledare, experter och chefer i Stockholm.
 

Vi erbjuder

Stockholm växer och det gör WSP också. Välkommen till en tjänst i gränslandet där transportinfrastruktur, stadsutveckling och det nationella och internationella miljöarbetet möts. Vi erbjuder ett fritt, kreativt och stimulerande arbete på en avdelning som präglas av spännande arbetsuppgifter, personlig utveckling och hög trivsel.
 

Ansvarsområde

Du blir chef för en grupp med inriktning på miljöbedömningar för infrastruktur och fysisk planering (översiktsplan, planprogram, detaljplan). Vi utvecklar också metoder för hållbarhetsbedömningar, erbjuder expertstöd och genomför andra miljörelaterade utredningar i tidiga skeden i byggprocessen. Frågor kopplade till social hållbarhet är idag en naturlig del av de esta av våra uppdrag.

Du kommer att dela din tid mellan uppdragsarbete och chefsuppgifter.

Gruppen är under tillväxt och en viktig uppgift för dig blir att rekrytera nya medarbetare och utveckla våra tjänster i nära samarbete med våra kunder. Gruppen består idag av 11 högt kvalificerade medarbetare med stor bredd.

Vi investerar kontinuerligt i vår personal och bedriver eget utvecklingsarbete nära forskningen. Vi värnar om en kultur där alla medarbetare syns och ges en möjlighet att forma sitt eget arbete utifrån kompetens och intressen.

 

Kvalifikationer

  • Relevant utbildning på master-nivå (t.ex. miljövetenskap, samhällsplanering, civilingenjör, agronom, landskapsarkitekt)
  • Minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet, varav minst 3 som konsult med externa kunder
  • Grundläggande kunskap om planering enligt PBL, infrastrukturplanering, miljöfrågornas formella hantering i planering och byggande, och miljöbedömningar.
  • Stort intresse för hållbarhetsfrågor, speciellt med fokus på samhällsbyggandets utmaningar och möjligheter och kopplingen till sociala målsättningar och hållbarhetsmål.

Som chef på WSP har du stor frihet att utveckla verksamheten mot de mål som satts. Du bör ha intresse av affärer och erfarenhet av framgångsrik tjänsteförsäljning.

Erfarenhet av att framgångsrikt leda kvali cerade medarbetare och grupper mot uppsatta mål är en merit, men inget krav. Vi förutsätter att du i din chefsroll kommer att visa stort intresse för medarbetarutveckling.

Som person är du nyfiken och öppen, med ett stort intresse för människor. Du är engagerad, har hög social förmåga och är trygg i dig själv. Du strukturerad och handlingskraftig, och får saker gjorda på rätt tid och med rätt kvalitet. Du är en problemlösare med förmåga att inspirera och se dina kollegors möjligheter och potential.

Du är lyhörd, kommunikativ och tydlig och förstår värdet av goda relationer med medarbetare och andra chefer för att få verksamheten att leverera.

 

Ansök nu

Ansök via direktansökningsknapparna senast 2018-03-05 och ange att du sökt via Aktuell Hållbarhet. Vi utvärderar inkomna ansökningar och genomför intervjuer löpande.

 

Välkommen in med din ansökan senast 5 mars!

 

 

 

 


WSP söker engagerad Gruppchef för MKB och utredning! Sök jobbet som Gruppchef MKB och utredning på WSP via Aktuell Hållbarhet senast 5 mars!

Placering: Stockholm

Yrkeskategori: Gruppchef MKB och utredning

Verksamhetsområde: WSP Samhällsbyggnad

Omfattning: Tillsvidare, heltid, dagtid

Lön: Månadslön enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum: 2018-03-05

.

Information om tjänsten:
WSP söker engagerad Gruppchef för MKB och utredning! Sök jobbet som Gruppchef MKB och utredning på WSP via Aktuell Hållbarhet senast 5 mars!
Senior rekryterare
Pierre Welke
010-722 99 57
pierre.welke@wsp.com
 

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.


 

Om WSP

WSP är ett av världens ledande analys och teknikkonsult företag. Vi verkar på våra lokala marknader med stöd av global expertis. Som tekniska experter och strategiska rådgivare har vi tillgång till ingenjörer, tekniker, naturvetare, planerare, utredare och miljöspecialister liksom projektörer, konstruktörer och projektledare.

WSP är ett av världens ledande analys och teknikkonsult företag. Vi verkar på våra lokala marknader med stöd av global expertis. Som tekniska experter och strategiska rådgivare har vi tillgång till ingenjörer, tekniker, naturvetare, planerare, utredare och miljöspecialister liksom projektörer, konstruktörer och projektledare.
Vi erbjuder hållbara lösningar inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Med drygt 40 000 medarbetare på 500 kontor i 40 länder medverkar vi till en hållbar samhällsutveckling. I Sverige har vi omkring 4 000 medarbetare.