Slidebar

Search och headhunting inom miljö och hållbarhet

Till Aktuell Hållbarhet Rekrytering kommer du som är arbetsgivare när du behöver tillsätta hållbarhetsproffs och chefer inom miljö, hållbarhet, samhällsbyggnad och CSR. Vår spetskompetens är rekrytering och headhunting av allt från miljö- och hållbarhetschefer, ingenjörer, kommunikatörer, strateger, jurister, kemister och miljösamordnare till specialister inom socialt ansvar och mänskliga rättigheter.

Oslagbar räckvidd och erfarna rekryterare

Vår styrka är kombinationen av vårt stora nätverk bland miljö- och hållbarhetsproffsen och vårt kvalitativa arbetssätt. Vi kan med övertygelse påstå att våra rekryteringsspecialisters mångåriga erfarenhet i rekrytering av chefer, specialister och arbete inom HR samt ledarskap gör att vi skiljer, och höjer oss från mängden. Vårt kontaktnät inom miljö och hållbarhet är brett med stora kontaktytor.

Kund och kandidat i fokus

Vår vision är att marknaden skall välja Aktuell Hållbarhet Rekryteringstjänster utifrån kvalitetskriterier. Vårt rekryteringsstöd gör skillnad vare sig det handlar om matchning av chefer och specialister eller HR-uppdrag och management audits.

Tydlig och gedigen process

Våra rekryterare har lång erfarenhet att tillsätta chefs- och specialistpositioner åt en rad olika företag och organisationer, stora som små. Vi vet vad som krävs och ser till att få det rätt från början med vår gedigna och utarbetade process. Allt för att ni som kund skall få den mest lönsamma lösningen och kandidaten.

Hos oss står kund och kandidat i fokus. Vårt mål är att bidra och säkerställa våra kunders framgång.

Välkommen att kontakta oss för att diskutera vårt samarbete!

 

 

Om vår samarbetspartner [i.o.h]

Sedan 1994 har vi erbjudit våra kunder tjänster inom bland annat organisationsutveckling, konflikthantering, ledarutveckling samt rekrytering. Hos oss arbetar idag 14 konsulter, vi har kontor i Linköping och Luleå men finns även i Stockholm, Malmö, Härnösand och Motala. Alla som arbetar hos oss har en lång erfarenhet av att utveckla ledare, medarbetare och organisationer. Våra kunder finns över hela landet och är jämnt fördelade mellan offentlig verksamhet och privata företag. Vi arbetar med allt från den lilla kommunen till det stora multinationella företaget. Vårt motto har alltid varit att arbeta nära tillsammans med våra kunder och samarbetet präglas av långvariga relationer.

Vi har under en period ägt rekryteringsföretaget Qsearch, där kärnverksamheten var rekrytering och search inom försäkring-, bank-, finanssektorn i Stockholm. De som arbetar som rekryteringskonsulter hos oss har en beteendevetenskaplig bakgrund samt har utbildning/licens för Hogans personlighetstester och Matrigma.

 

Vi hjälper er med rekryteringen

– Vi når hållbarhetsproffsen
– Vi kan miljö och hållbarhet
– Vi har lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister
Läs mer här om våra rekryteringtjänster>>

Namnlöst-1

Vill du veta mer?

Susanne Sainio
Kundansvarig Rekryteringstjänster
070 003 35 16
Susanne.Sainio@bonniernews.se

Cecilia Asplund
Försäljningschef
070 003 34 44
cecilia.asplund@bonniernews.se