Slidebar

Search och headhunting inom miljö och hållbarhet

Till Aktuell Hållbarhet Rekrytering kommer du som är arbetsgivare när du behöver tillsätta hållbarhetsproffs och chefer inom miljö, hållbarhet, samhällsbyggnad och CSR. Vår spetskompetens är rekrytering och headhunting av allt från miljö- och hållbarhetschefer, ingenjörer, kommunikatörer, strateger, jurister, kemister och miljösamordnare till specialister inom socialt ansvar och mänskliga rättigheter.

Oslagbar räckvidd och erfarna rekryterare

Vår styrka är kombinationen av vårt stora nätverk bland miljö- och hållbarhetsproffsen och vårt kvalitativa arbetssätt. Vi kan med övertygelse påstå att våra rekryteringsspecialisters mångåriga erfarenhet i rekrytering av chefer, specialister och arbete inom HR samt ledarskap gör att vi skiljer, och höjer oss från mängden. Vårt kontaktnät inom miljö och hållbarhet är brett med stora kontaktytor.

Kund och kandidat i fokus

Vår vision är att marknaden skall välja Aktuell Hållbarhet Rekryterings tjänster utifrån kvalitetskriterier. Vårt rekryteringsstöd gör skillnad vare sig det handlar om matchning av chefer och specialister eller HR-uppdrag och management audits.

Tydlig och gedigen process

Våra rekryterare har lång erfarenhet att tillsätta chefs- och specialistpositioner åt en rad olika företag och organisationer, stora som små. Vi vet vad som krävs och ser till att få det rätt från början med vår gedigna och utarbetade process. Allt för att ni som kund skall få den mest lönsamma lösningen och kandidaten.

Hos oss står kund och kandidat i fokus. Vårt mål är att bidra och säkerställa våra kunders framgång.

Välkommen att kontakta oss för att diskutera vårt samarbete!

 

Vi hjälpa er med rekryteringen

– Vi når hållbarhetsproffsen
– Vi kan miljö och hållbarhet
– Vi har lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister
Läs mer här om våra rekryteringtjänster>>

Namnlöst-1

Vill du veta mer?

Mikael Tomth
Kundansvarig Rekryteringstjänster
073 558 66 21
mikael.tomth@aktuellhallbarhet.se

Jenny Elmqvist
Försäljningschef Aktuell Hållbarhet
070 090 37 69
jenny.elmqvist@aktuellhallbarhet.se

Marie De Laval
Rekryteringsspecialist
070-3470701
marie.delaval@aktuellhallbarhet.se
Marie De Laval är rekryteringsspecialist och seniorkonsult och har arbetat brett med executive search sedan 2000 men med särskild fokus på specialistrekrytering inom fastighet, IT, energi, ekonomi och hållbarhet. Marie har tidigare erfarenhet som entreprenör och som ledare i fordonsindustrin och rekrytering både i Sverige och internationellt. Hon är certifierad inom de flesta testverktyg marknaden erbjuder.

Åsa Granqvist
Rekryteringsspecialist
076-0456016
asa.granqvist@aktuellhallbarhet.se
Åsa Granqvist är rekryteringsspecialist och seniorkonsult och har arbetat med executive search och HR management sedan 2001 inom framför allt finans, IT/teknik, energi och hållbarhet. Hon har tidigare erfarenhet som chef från svenska storbolag och innovation. Hon är certifierad inom marknadens alla testverktyg för kapacitets- och personbedömning.