Slidebar

Search och headhunting inom miljö och hållbarhet

Till Aktuell Hållbarhet Rekrytering kommer du som är arbetsgivare när du behöver tillsätta hållbarhetsproffs och chefer inom miljö, hållbarhet, samhällsbyggnad och CSR. Vår spetskompetens är rekrytering och headhunting av allt från miljö- och hållbarhetschefer, ingenjörer, kommunikatörer, strateger, jurister, kemister och miljösamordnare till specialister inom socialt ansvar och mänskliga rättigheter.

Oslagbar räckvidd och erfarna rekryterare

Vår styrka är kombinationen av vårt stora nätverk bland miljö- och hållbarhetsproffsen och vårt kvalitativa arbetssätt. Vi kan med övertygelse påstå att våra rekryteringsspecialisters mångåriga erfarenhet i rekrytering av chefer, specialister och arbete inom HR samt ledarskap gör att vi skiljer, och höjer oss från mängden. Vårt kontaktnät inom miljö och hållbarhet är brett med stora kontaktytor.

Kund och kandidat i fokus

Vår vision är att marknaden skall välja Aktuell Hållbarhet Rekryterings tjänster utifrån kvalitetskriterier. Vårt rekryteringsstöd gör skillnad vare sig det handlar om matchning av chefer och specialister eller HR-uppdrag och management audits.

Tydlig och gedigen process

Våra rekryterare har lång erfarenhet att tillsätta chefs- och specialistpositioner åt en rad olika företag och organisationer, stora som små. Vi vet vad som krävs och ser till att få det rätt från början med vår gedigna och utarbetade process. Allt för att ni som kund skall få den mest lönsamma lösningen och kandidaten.

Hos oss står kund och kandidat i fokus. Vårt mål är att bidra och säkerställa våra kunders framgång.

Välkommen att kontakta oss för att diskutera vårt samarbete!

 

Vi hjälpa er med rekryteringen

– Vi når hållbarhetsproffsen
– Vi kan miljö och hållbarhet
– Vi har lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister
Läs mer här om våra rekryteringtjänster>>

Namnlöst-1

Vill du veta mer?

Mikael Tomth
Kundansvarig Rekryteringstjänster
073 558 66 21
mikael.tomth@aktuellhallbarhet.se

Jenny Elmqvist
Försäljningschef Aktuell Hållbarhet
070 090 37 69
jenny.elmqvist@aktuellhallbarhet.se

 

Ulrica Franzén
Rekryteringsspecialist
076-1026070
ulrica.franzen@aktuellhallbarhet.se
Ulrica Franzén är rekryteringsspecialist och seniorkonsult och arbetar med executive search inom framför allt hållbarhet, kommunikation och ekonomi/finans. Hon har tidigare erfarenhet som kommunikationsdirektör i såväl näringslivet som inom den offentliga sektorn. Ulrica är certifierad inom marknadens testverktyg och är även diplomerad affärscoach.

Ellinor Bollman
Rekryteringsspecialist
0760-278789
ellinor.bollman@aktuellhallbarhet.se
Ellinor har arbetat som kommunikationsdirektör, marknads- och försäljningschef inom såväl näringslivet som i offentlig verksamhet och civilsamhället under drygt 30 år. Hon har arbetat inom flera branscher med fokus på IT, kommunikation, kultur och försvar. Ellinor har lång erfarenhet av strategisk kommunikation, ledarskap och organisation och är utbildad marknadsekonom, journalist och med 20 års erfarenhet som avtalsofficer.