Våra rekryteringstjänster

Våra rekryterare har lång erfarenhet av att tillsätta chefs- och specialistpositioner åt en rad olika företag och organisationer, stora som små. Vi vet vad som krävs och ser till att få det rätt från början med vår gedigna och utarbetade process. Allt för att ni som kund skall få den mest lönsamma lösningen och kandidaten.

Chefs- och specialistpositioner kräver mer från såväl uppdragsgivare som för den som genomför sökningen. Aktuell Hållbarhet Rekrytering är experter på tillsättning av marknadens mest kvalificerade chefer och specialister.

Vi åtar oss bara uppdrag vi vet att vi kan lösa och ser alltid till att samma konsult med rätt expertis håller i processen från start till mål. Vi ställer lika höga krav på våra kunder som på oss själva och våra kandidater. Alla måste veta och vara beredda på vad som krävs och vad man har att ta ställning till för att nå framgången vi garanterar.

Resultatet blir alltid rätt person på rätt plats. Och framförallt i rätt tid. För oss är det viktigt att både kund och kandidat står i centrum.

Vi erbjuder:

– Searchtjänster
– Headhunting
– Testning

Varmt välkommen att kontakta oss / Jenny Elmqvist Försäljningschef

070 090 37 69

 

 

 

Banner-registering-minrdre

Rekryteringsspecialister

Marie-de-Laval-170

Marie De Laval
Rekryteringsspecialist
070-3470701
marie.delaval@aktuellhallbarhet.se
Marie De Laval är rekryteringsspecialist och seniorkonsult och har arbetat brett med executive search sedan 2000 men med särskild fokus på specialistrekrytering inom fastighet, IT, energi, ekonomi och hållbarhet. Marie har tidigare erfarenhet som entreprenör och som ledare i fordonsindustrin och rekrytering både i Sverige och internationellt. Hon är certifierad inom de flesta testverktyg marknaden erbjuder.

2ac011fÅsa Granqvist
Rekryteringsspecialist
076-0456016
asa.granqvist@aktuellhallbarhet.se
Åsa Granqvist är rekryteringsspecialist och seniorkonsult och har arbetat med executive search och HR management sedan 2001 inom framför allt finans, IT/teknik, energi och hållbarhet. Hon har tidigare erfarenhet som chef från svenska storbolag och innovation. Hon är certifierad inom marknadens alla testverktyg för kapacitets- och personbedömning.