Våra rekryteringstjänster

Våra rekryterare har lång erfarenhet av att tillsätta chefs- och specialistpositioner åt en rad olika företag och organisationer, stora som små. Vi vet vad som krävs och ser till att få det rätt från början med vår gedigna och utarbetade process. Allt för att ni som kund skall få den mest lönsamma lösningen och kandidaten.

Chefs- och specialistpositioner kräver mer från såväl uppdragsgivare som för den som genomför sökningen. Aktuell Hållbarhet Rekrytering är experter på tillsättning av marknadens mest kvalificerade chefer och specialister.

Vi åtar oss bara uppdrag vi vet att vi kan lösa och ser alltid till att samma konsult med rätt expertis håller i processen från start till mål. Vi ställer lika höga krav på våra kunder som på oss själva och våra kandidater. Alla måste veta och vara beredda på vad som krävs och vad man har att ta ställning till för att nå framgången vi garanterar.

Resultatet blir alltid rätt person på rätt plats. Och framförallt i rätt tid. För oss är det viktigt att både kund och kandidat står i centrum.

Vi erbjuder:

  • Searchtjänster
  • Headhunting
  • Testning

 
Varmt välkommen att kontakta oss / Jenny Elmqvist Försäljningschef

070 090 37 69

 

 

 

Banner-registering-minrdre

Kontakta gärna oss vid frågor!

Mikael Tomth
Kundansvarig Rekryteringstjänster
073 558 66 21
mikael.tomth@aktuellhallbarhet.se

Jenny Elmqvist
Försäljningschef Aktuell Hållbarhet
070 090 37 69
jenny.elmqvist@aktuellhallbarhet.se