EkotransportProgramPlatsPartners

Verktyg för omställning


Ekotransport 2030
är konferensen för alla som vill delta i omställningen till framtidens transportlösningar. Med trendspaningar, debatter och seminarier analyseras och utvärderas utvecklingen mot en fossiloberoende fordonsflotta.

Som deltagare får du:

  • Svar på vad som krävs för att klara 2030-målet.
  • Ställa en ny regering mot väggen
  • Träffa landsbygdskommunerna som satsar mest på fossiloberoende
  • En unik inblick i Frankrikes strategier för hållbar mobilitet

 

År 2019 fyller Ekotransport fem år. Konferensen startades för att följa upp och trycka på politiska löften om en fossiloberoende fordonsflotta till år 2030 .Vi kör ända in i kaklet fram till vår sista konferens – våren år 2030! Häng med!

Vi släpper nu ett antal så kallade ”blind bird”-biljetter till ett lägre pris för den som redan nu vet att man vill gå på konferensen.

 

ANMÄLAN

 

Arrangörer:

År 2019 fyller Ekotransport fem år. Konferensen startades för att följa upp och trycka för politiska löften om en fossiloberoende fordonsflotta till år 2030. Sedan dess har mycket hänt. Målet har ett betryggande politiskt stöd, elektrifieringen har tagit fart, snabbtåg är på agendan, skatter och subventioner anpassas för att få till omställningen.

Men fortfarande går det för sakta och konferensen behövs mer än någonsin. Den 7 maj samlar Ekotransport åter beslutsfattare från företag, organisationer och myndigheter för att diskutera vägen framåt – mot målet år 2030.

På Ekotransport lyfter vi också blicken och bjuder på inspirerande exempel från omvärlden. De två senaste årens besök från Kalifornien och Kina har varit en succé. 2019 är det Frankrikes tur att att stå i centrum. Det är landet som införde bonus-malus tidigt och som har stora internationella företag i transportsektorn som ligger i framkant i omställningen.

Här hemma har diskussionen kring omställningen ofta kretsat kring lösningar i urbana miljöer som bilpooler, cyklar och kollektivtrafik. Nästa år lyfter Ekotransport landsbygdens utmaningar. Fyra landsbygdskommuner i framkant väljs ut under hösten och tävlar på Ekotransport om att sitta i förarsätet.   


Mer info om programmet kommer inom kort.

 

Bli partner – en affärsmöjlighet för ditt företag

En viktig del av konferensen är mässhallen där företag har möjlighet att presentera sina nya produkter och tjänster inom hållbara transportlösningar.

Konferensdeltagarna består i många fall av de nyckelpersoner och beslutsfattare som inom sina respektive organisationer styr eller har direkt ansvar för inköp av transporter och mobilitetstjänster.


För rådgivning och bokning:

 

Partneransvarig,
Norah Miller
Telefon: 0738-521 961
E-post: norah.miller@aktuellhallbarhet.se


Partneransvarig,
Malin Dahl,
Tel: 073-558 75 65
E-post: malin.dahl@bbm.bonnier.se

 

 

 

 

Information

Plats: Münchenbryggeriet, Stockholm
Datum: 7 maj 2019
Tid: Kl. 09.30–17.15 och därefter mingel
Arrangörer: Aktuell Hållbarhet och 2030-sekretariatet

I konferensavgiften ingår deltagande i samtliga plenarsessioner och specialsessioner, lunch, kaffe, mingel samt fullständig konferensdokumentation. Presentationerna görs digitalt tillgängliga och nedladdningsbara för registrerade deltagare direkt efter konferensen.

Bokningsvillkor:
Anmälan till konferensen är bindande.

För frågor kontakta:
Kundservice
konferens@aktuellhallbarhet.se

För partnerskap och utställning kontakta:
Norah Miller
Telefon: 0738-521 961
E-post: norah.miller@aktuellhallbarhet.se