Vägen mot en hållbar hälsosam livsmedelsförsörjning

Om konferensenProgramFrukostseminariumPlatsPartners

SAVE THE DATE 11 oktober 2018!

Välkommen till den nationella konferensen Livsmedelsforum 2018 som i år konkretiserar, belyser och följer upp det nationella och regionala arbetet med Sveriges livsmedelsstrategier som nu realiseras och omsätts i praktiken. Som deltagare får du det senaste för att utveckla din organisations strategier och handlingsplaner.

På agendan finns bland annat:

  • Senaste nytt inom forskning och myndigheter
  • Aktuella ämnen som matsvinn, offentlig upphandling och digitalisering
  • Smakfulla, goda och inspirerande exempel från hela landet
  • Verkstad: Hur ska kommunala och lokala livsmedelsstrategier se ut?
  • Innovationerna som möjliggör mer hållbar och hälsosam livsmedelsförsörjning
  • Vägen mot en biocirkulär ekonomi

 

ANMÄL DIG HÄR

Early bird-pris: 3 500 kr exl moms

 

Program

Mer info kommer inom kort.

Frukostseminarium

Konferensen Livsmedelsforum 2018 erbjuder organisationer och intressenter att hålla egna frukostseminarier. Börja dagen med ett besök i utställningen eller gå på något av frukostseminarierna.

Mer information kommer inom kort.

 

Plats

Läs mer

Chalmersplatsen 1, 412 58 Göteborg

Bli partner eller utställare

Ta tillfället i akt och visa att ni tar era kunders och övriga intressenters önskan att bidra till ett hållbart samhälle på allvar. Har ni produkter och tjänster som era intressenter efterfrågar? Har ni mer kunskap än era intressenter förstår?

 


För rådgivning och bokning om partnerskap kontakta mig:

 

Edith Jonsson Wennberg
Tel: +46735586615
 edith.jonsson@bbm.bonnier.se

 

 

 

Information

Datum: 11 oktober 2018
Tid: kl. 9.30 -16.35 (dörrarna öppnar för registrering kl. 8.30). Därefter mingel till 18.00
Plats:  Chalmers Conference Centre
Arrangör: Aktuell Hållbarhet 

Pris:
Early bird: 3 500 kr exl moms.
Ordinarie pris: 4 500 kr exl moms.

Registrering

I konferensavgiften ingår deltagande under samtliga plenumsessioner, specialsessioner samt konferensdokumentation, lunch och kaffe under dagen. Presentationer görs digitalt tillgängliga för deltagarna direkt efter konferensen.

För frågor kontakta:
Deltagarhantering och projektledning:
Susanna Ullman
konferens@aktuellhallbarhet.se

Partnerskap och utställning:
Edith Jonsson Wennberg
Tel: +46735586615
Email: edith.jonsson@bbm.bonnier.se

Program och innehåll:
Catrin Offerman,
Programredaktör
Email: catrin.offerman@bbm.bonnier.se