Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag08.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla miljöjobb

Erfaren miljökonsult inom Tillstånd / MKB till Sweco Göteborg

Sweco Göteborg, Göteborg

Ansök nu

Vill du jobba i en stor, kompetent och härlig miljögrupp med uppgift att tillsammans skapa kvalitativa mervärden för våra kunder, samtidigt som du själv kompetensutvecklas i en stimulerande arbetsmiljö? Då kan det vara just Dig vi söker.

Swecos verksamhetsområde miljö i västra regionen är stark. Vi har mycket att göra och ett helt smörgåsbord med spännande, utvecklande uppdrag som du välkomnas in i. Vi söker nu en erfaren miljökonsult inom framförallt tillstånd/MKB för miljöfarlig verksamheter och planer till vårt kontor i Göteborg.

Varför jobba hos oss?
Våra kunder finns inom samhällets olika sektorer och vi har en rad intressanta och spännande projekt där vi tillsammans arbetar för att göra projekten och våra kunders utveckling så hållbar det bara går. Vi är 16 konsulter i gruppen och vi arbetar främst som teknikansvariga miljö/hållbarhet, tar fram olika typer av MKB:er och tillståndsansökningar enligt miljöbalken samt med olika specialistutredningar inom exv. natur, vatten och luft. Vi arbetar med projekt inom infrastruktur, olika typer av vattenverksamheter, planer och program, miljöfarlig verksamhet mm.

Vi arbetar alltid nära tillsammans, inspirerar, utvecklar och stöttar varandra genom ett dagligt utbyte av snabba idéer eller genom ett nära samarbete i våra uppdrag där vi ofta är flera som hjälps åt. Lagarbete, nytänkande, engagemang och ansvar – är inte bara ord utan speglar på riktigt vår kultur. Vi upprättar långsiktiga mål för gruppen och arbetar aktivt med att alla medarbetare ska utvecklas i vardagen och komma till sin allra bästa rätt.

Din kommande roll
Som miljökonsult hos oss arbetar du ibland som uppdragsledare och ibland som handläggare med olika typer av MKB. Du är med och leder arbetet genom hela processen och ansvarar för kund- och myndighetskontakter. Tillsammans med dina duktiga kollegor inom området driver du samrådsprocesser och tar fram miljökonsekvensbeskrivningar och underutredningar. Du kommer ingå i en fantastiskt härlig grupp av engagerade medarbetare, såväl många mycket erfarna som mediora och juniora konsulter där du får stora möjligheter att ta ansvar och forma din roll och framtid hos oss.

Dina erfarenheter
Vi söker Dig som har mellan cirka 3-10 års erfarenhet av arbete med framför allt tillstånd/MKB för miljöfarlig verksamheter och planer. Du har en relevant högskole- eller universitetsexamen, kanske civilingenjör eller annan naturvetenskaplig inriktning inom miljö/biologi/kemi. Du har vana av att arbeta som uppdragsledare eller teknikansvarig miljö. Vi strävar efter en organisation som är utvecklande, flexibel och redundant. Det är därför extra intressant om du har erfarenhet av något annat kompetensområde exempelvis infrastrukturprojekt eller vattenverksamheter mm.

Vem är du?
Som person är du självständig, initiativrik och tar ansvar. Arbetet innebär många interna och externa kontakter och vi ser därför att du är en utåtriktad person med god samarbets­förmåga. Du uttrycker dig väl i tal och skrift i det svenska språket. Vi fäster stor vikt vid att du är drivande, nytänkande och gärna tar dig an och utvecklar både vår egen och våra beställares verksamhet. För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet.

Ansökan
Ansök så snart som möjligt då vi kallar till intervjuer löpande- även nu innan semestern.

Varmt välkommen med Din ansökan!

Obs att vi i denna rekrytering vänligen undanber oss kontakt med rekryterare, annonssäljare etc.

Kontaktperson
Gruppchef Gabriella Ludvigsson
0734-122806

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 17 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 20.6 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Publicerad 2020-07-06

Ansök nu