Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla miljöjobb

Gruppchef för Naturvård till Ekologigruppen

Ekologigruppen, Stockholm

Ansök nu

Vi söker dig som vill bli vår nya gruppchef för Naturvård!

Nu söker vi en erfaren ledare med konsultbakgrund till vår grupp Naturvård. Du vet hur man utvecklar medarbetare, ämnesområdet och ser affärsmöjligheterna i detta.

Gruppen Naturvård består idag av 20 medarbetare där många har lång och gedigen erfarenhet. Flertalet är biologer men i gruppen finns även kompetens inom hydrologi, geovetenskap, naturgeografi och GIS-analys.

Som gruppchef kommer du att ingå i ledningsgruppen som består av VD, ekonomiansvarig och dina tre gruppchefskollegor. Tillsammans hanterar vi planering och utveckling av verksamheten, ser till affärsstrategiska val och ansvarar för beläggningen av våra medarbetare.

Våra kunder är främst kommuner, myndigheter och privata fastighetsutvecklare. Gruppen Naturvård arbetar med uppdrag som naturvärdesinventeringar, artinventeringar, skötselprogram, analyser av grön infrastruktur och i tvärvetenskapliga projekt som exempelvis kartläggning och gestaltning av ekosystemtjänster, upprätta grönplaner och skriva hållbarhetsprogram.

Vi sätter stort värde på din förmåga att inspirera och involvera dina medarbetare för att bidra till en innovativ arbetsmiljö och arbetsplats. Att jobba strukturerat, göra prioriteringar och kommunicera för verksamheten väsentliga mål är andra viktiga egenskaper för att lyckas som gruppchef.

I din roll som gruppchef ligger stort fokus på att utveckla dina medarbetare och sakområdet Naturvård, men vi förväntar oss även att du är aktiv i kunduppdrag.
Tillsammans hittar vi en rimlig beläggningsgrad.

Tjänstgöringsort är Stockholm.

Vi söker dig som har

  • relevant utbildning och vi ser gärna att du är ekolog

  • erfarenhet av personalledande roll

  • minst 5 års erfarenhet av konsultverksamhet

  • lust och energi att utveckla gruppen Naturvård och ditt ledarskap

Ansökan skickas till
Välkommen att skicka din ansökan till: ansokan@ekologigruppen.se märk ansökan med ”Gruppchef Natur”.

Sista dag för ansökan är måndag 16 augusti.

Kontaktperson
Mikael Wallin, VD 08 – 525 201 47

Om Ekologigruppen
Ekologigruppen är ett medarbetarägt konsultföretag med en stark värdegrund baserad i ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet. Vi bistår med kunskap och processtöd i den kritiska uppgiften att få samhällsplaneringen att hålla sig inom ekosystemens gränser och med hänsyn till människors behov.

Företaget verkar tvärvetenskapligt och är drivande i kunskaps- och metodutveckling inom grön samhällsplanering. Vi är närmare 70 medarbetare i en dynamisk mix av ekologer, miljö- och samhällsplanerare, landskapsarkitekter, geografer och civilingenjörer. Vår ekonomiadministration stöttar dig i budgetarbete, uppföljning av resultat på månadsbasis samt även i HR- frågor.
Vi finns idag på tre kontor, i Stockholm sitter vi centralt på Åsögatan med härlig utsikt över söders höjder. Våra kontor i Lund och Uppsala är också centralt belägna.

Ekologigruppen har en vision om att bidra till att göra världen bättre genom att vara en självklar och dedikerad partner i den hållbara och rättvisa samhällsplaneringens alla skalnivåer från översiktsplan till bostadsgård. Ju tidigare vi kommer in i processen desto mer uträttar vi tillsammans med våra kunder.

Läs mer på vår hemsida.

Publicerad 2021-06-29

Ansök nu