Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag06.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla miljöjobb

Handläggare miljöbedömningar

Byggvarubedömningen, Stockholm

Ansök nu

Sveriges största fastighetsägare och byggherrar har gått samman för att ta fram en standard för miljöbedömning av byggvaror. Med en gemensam standard för bedömningar och ett lättanvänt systemstöd för att söka byggvaror utan ”farliga” kemiska substanser är ambitionen att morgondagens hus ska byggas med enbart miljöbedömda produkter. Vi kallar systemet Byggvarubedömningen. För att fortsätta utvecklingen av vår organisation och skapa det branschledande bolaget för miljöbedömning av byggvaror söker vi nu en:


Handläggare miljöbedömningar


Utveckla bygg- och fastighetsbranschen mot ett hållbart byggande

Är du nyexaminerad naturvetare eller i början på din karriär? Vi erbjuder dig en unik möjlighet att vara med och utveckla vår organisation och leda Byggvarubedömningen till att vara branschens förstahandsval när det gäller miljöbedömning av byggvaror. Hos oss kommer du att göra skillnad på riktigt! 

I rollen hos Byggvarubedömningen arbetar du huvudsakligen med att:

  • Utföra bedömningar av byggvaror, utifrån Byggvarubedömningens kriterier

  • Sköta kontakter med leverantörer och producenter

  • Hålla i utbildningar om Byggvarubedömningen för användare och leverantörer

  • Diverse olika administrativa uppgifter

Vi söker dig som tycker att hållbarhet är en viktig parameter i affärslivet. Du har under din högskoletid skaffat kunskaper inom kemi och miljö. Har du dessutom erfarenhet av att jobba med miljöfrågor, materials kemiska sammansättning eller framtagande av säkerhetsdatablad är det meriterande. 

Tjänsten passar dig som är nyexaminerad eller har arbetat ett par år efter examen. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. För att trivas hos oss är du positiv, driven och samarbetsorienterad.

Tillsammans med engagerade och dedikerade kollegor kommer du vara med och bidra till hållbar utveckling genom att hjälpa bygg- och fastighetsbranschen att göra bättre val. 

I den här rekryteringen samarbetar vi med Navigio. För ytterligare information kontakta Theresia Sape på theresia.sape@navigio.se.
Välkommen med din ansökan senast den 23 augusti 2020.

Publicerad 2020-07-02

Ansök nu