Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

fredag07.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla miljöjobb

Konsult inom hållbarhet till Narva

Narva, Stockholm

Ansök nu

Narva är en ledande nordisk kommunikationsbyrå och en av Sveriges främsta rådgivare inom hållbarhet. Våra uppdrag handlar både om kommunikation och strategisk affärsutveckling med hållbarhet som kärna. Nu söker vi dig som har erfarenhet av affärsskapande hållbarhetsarbete och kan arbeta med rådgivning på ledningsgruppsnivå.

Hos oss kommer du att arbeta brett inom hållbarhetsområdet som rådgivare inom strategi, redovisning och kommunikation. Vi vill att du kan driva processer för både försäljning och genomförande av uppdrag. Till din hjälp finns hållbarhetsexperter och specialister inom alltifrån PR, marknadsföring och politik till design och varumärken. Narvas bredd av expertis skapar stor potential både för våra kunder och din egen utveckling. Vi har under många år kopplat hållbarhetsfrågor till affärsutveckling så vår marknadsposition är stark och efterfrågan på våra tjänster är stor. Vi arbetar med kunder inom många olika branscher med olika förutsättningar för framgångsrikt hållbarhetsarbete.

I rollen som konsult kommer du bland annat att arbeta med:

  • Utveckling av befintliga och nya uppdrag och kundrelationer

  • Rådgivning inom strategi och implementering av affärsdrivande hållbarhetsarbete

  • Rådgivning inom hållbarhetsrapportering och hållbarhetskommunikation

  • Att leda workshops, utbildningar och utveckla nya kunderbjudanden

Vem är du?

  • Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet av affärsdrivande hållbarhetsarbete och kan skräddarsy en roll för dig med betydligt mer erfarenhet

  • Kunskap och erfarenhet av relevanta ramverk som GRI, TCFD, SASB och FN:s globala mål för hållbar utveckling

  • Förmåga att strukturera problem och vända komplexa utmaningar till genomförbara lösningar

  • Bakgrund på konsultbolag, revisionsbyrå eller på kundsidan och vill utvecklas i rollen som rådgivare och ta stort ansvar i både affärsskapande och rådgivning

Om Narva
Vi är en strategisk rådgivare och skapar innovativ kommunikation som bygger starka varumärken. Vi jobbar med välkända kunder som Unilever, Castellum, Stena, Preem, Telia och Securitas. Narva erbjuder expertis inom bland annat finansiell kommunikation, hållbarhet, kriskommunikation, marknadskommunikation och public affairs. Vi är drygt 60 medarbetare och har kontor i Stockholm och Göteborg.

Ansök här: https://narva.se/jobba-hos-oss/

Har du frågor om jobbet, kontakta Johan Säwensten på 08-599 211 32.

Urval sker löpande men vi vill ha din ansökan senast 15 maj.

Publicerad 2021-04-22

Ansök nu