torsdag2 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla miljöjobb

Konsult inom strategisk kommunikation & hållbarhet

Aspekta, Malmö

Ansök nu

Tycker du om utmaningar och vill vara med och utveckla morgondagens hållbarhetskommunikation? Känner du till CSRD och EU:s Taxonomi?

Då kanske du är vår nästa stjärna på Aspekta. Vi förstärker nu vårt team med en konsult inom strategisk kommunikation med inriktning mot hållbarhet.

Allt fler företag måste förhålla sig till hållbarhet och behovet av råd och vägledning är stort. Vi söker dig som är nyfiken och gillar att lösa kommunikativa utmaningar, gärna i komplexa miljöer, tillsammans med passionerade kollegor och kunder. På Aspekta får du en varierande och händelserik arbetsmiljö som ger dig stora möjligheter att utvecklas. Du kommer att få arbeta både strategiskt och operativt med spännande uppdrag inom många olika branscher och även bidra till att skapa nya affärer. Du utgår från vårt moderna och rymliga kontor i centrala Malmö.

Du är en skicklig skribent med erfarenhet av hållbarhetsfrågor och/eller hållbarhetskommunikation och har kännedom om relevant lagstiftning. I din roll som konsult agerar du både rådgivare och utförare och du är därför prestigelös och hjälpsam som person. Då arbetet kan innebära projektledarskap av såväl års- och hållbarhetsredovisningar som större kommunikationsprojekt är det viktigt att du är strukturerad, servicemedveten och har förmåga att leda och samarbeta med andra. Vi ser gärna att du har tre till fem års arbetslivserfarenhet och har akademisk utbildning med inriktning på exempelvis kommunikation, hållbarhet, statsvetenskap eller ekonomi.

Om oss
Aspekta är en byrå inom strategisk kommunikation med starkt fotfäste i södra Sverige. Sedan över 25 år hjälper vi verksamheter att kommunicera med sin omvärld i syfte att bygga relationer som ger bestående framgång. Vi arbetar med strategisk kommunikation som stärker en verksamhets varumärke, ger rättvisande värde på finansiella marknader, stärker motivationen hos medarbetare, mildrar effekterna av kriser samt påverkar beslut och formar opinioner. Vi erbjuder en arbetsplats med stort ansvar, snabbt tempo, utvecklande uppdrag och sist men inte minst – trevliga kollegor!

Ansökan
Är du intresserad av att arbeta tillsammans med oss på Aspekta? Skicka din ansökan via länken till vår samarbetspartner Insikta AB Charlotte Olsson. Om du har frågor så får du gärna maila charlotte@insikta.se, så återkommer vi. Ansök senast den 28 februari.

Publicerad 2023-01-20

Ansök nu