Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla miljöjobb

Manager

Position Green Advisory, Stockholm, Malmö, Göteborg

Ansök nu

Vi söker en erfaren och affärsdriven rådgivare inom hållbarhet och ESG som vill vara med och bygga ett världsledande powerhouse inom hållbarhet.

Inom Position Green Group samlar vi experter inom rådgivning och mjukvara med målet att hjälpa våra kunder att accelerera sin hållbarhetsagenda. Vårt integrerade erbjudande spänner över hela hållbarhetsområdet och omfattar strategisk rådgivning, mjukvara, rapportering och e-learning.

Position Green Group bildades våren 2022 genom att det norska riskkapitalbolaget Norvestor förvärvade den svenskstartade mjukvaruplattformen Position Green och ledande hållbarhetskonsulteri Norge och Danmark. Gruppen har idag över 400 kunder och mer än 130 anställda i Sverige, Norge, Danmark och USA.

Den svenska rådgivningsverksamheten växer snabbt och vi söker nu fler kollegor på vår resa. Hos oss blir du en central del av ett redan starkt team och kommer att arbeta integrerat med kollegor inom olika expertområden baserade i Sverige, övriga Norden och USA. Vi värdesätter vår icke-formella kultur, starka teamkänsla och drivkraft att alltid leverera på topp för våra kunder.

 Vad du ska gilla

Du trivs i en miljö med högt tempo, där vi värderar strategisk kompetens och expertkunskaper inom hållbarhetsområdets olika delar – och du drivs av att skapa riktigt bra resultat för våra kunder. Du är bekväm i din expertis inom hållbarhet och har samtidigt ett affärsmässigt perspektiv, både på vårt arbete och kundens hållbarhetsagenda. Du är bra på att bygga relationer, gillar att driva och utveckla projekt, ta personligt ansvar och att hantera komplexa utmaningar.

 Vad du ska jobba med

Du kommer att spela en viktig roll i att skapa och utveckla långsiktiga kundrelationer, coacha mer juniora teammedlemmar och leda lönsamma projekt där vi hjälper våra kunder att sätta och nå högt ställda hållbarhetsmål.

Som Manager hos oss kommer du att förvandla kundförfrågningar till framgångsrika och lönsamma projekt, rådge kunder samt leda projekt-och kundteam och säkerställa att vi alltid levererar med hög kvalitet och med ett stort värde. Du kommer även att arbeta med rådgivning till ledningsgrupper och styrelser i frågor kopplat till hållbarhet och ESG. Därtill kommer du leda och facilitera workshops och möten som en del av ditt arbete. Du får möjlighet att vidareutveckla dina egna kunskaper och våra erbjudande inom Advisory, men även kopplat till Position Green Groups andra områden. 

Vad du kan

För den här rollen är det ett krav att du har stor kompetens och erfarenhet inom ESG och hållbarhet på strategisk nivå – men vi är öppna för personer med bakgrund inom olika delar av området. Vi ser gärna att du;

  • Har flera års erfarenhet inom hållbarhet - som konsult, inom kapitalmarknad eller på revisionsbyrå

  • Har kombinerad erfarenhet från konsultroll, finansmarknad och industri.

  • Har en master eller civilingenjörsexamen inom relevant område

  • Är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift 

Placeringsort är Malmö, Stockholm eller Göteborg

Vad du ska göra nu

Skicka in din ansökan till oss!

Vi utvärderar ansökningar löpande och vill ha din ansökan senast 31 september.

Ser fram emot fortsatt diskussion! För frågor, kontakta Johannes Zetterlund, Managing Director, johannes.zetterlund@positiongreen.com

Publicerad 2022-09-14

Ansök nu