Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla miljöjobb

Miljö- och kvalitetsansvarig till Inrego

Inrego, Stockholm

Ansök nu

Brinner du för ett hållbart samhälle och är en person som tycker om att styra upp processer och påverka människor?

Om rollen

Här är en fantastisk möjlighet att bli en del av ett snabbväxande företag med ett hjärta som klappar för hållbarhet och är det främsta exemplet i Norden för cirkulära affärsmodeller.

Inrego är inne i en förändringsfas där vi ser en styrka i att samla en mängd olika ansvarsdelar i verksamheten inom samma roll. Tjänsten har vi definierat som Miljö- och Kvalitetsansvarig och kommer vara bred, tvärfunktionell och man påverkar både säljprocesser, produktionsprocesser och stödjande processer för att verksamheten ska ligga i framkant vad gäller miljö, hållbarhet och kvalitet. 

Arbetsuppgifterna inkluderar främst: 

Du kommer vara direkt ansvarig församordning, underhåll och utveckling av företagets arbete med ledningssystemen ISO 14001 och ISO 9001 och övergripande ansvarig för övriga ledningssystem (Säkerhet och Arbetsmiljö). Vi ser att du också kommer driva projekt inom Operations-teamet samt:

  • löpande omvärldsbevakning kring lagar och förordningar som är relevanta för branschen.

  • ansvar för revisioner som våra kunder gör på oss och att göra audits på leverantörer och kunder vi säljer till utomlands

  • att implementera rutiner, processer och metoder samt ta fram struktur för ett proaktivt och effektivt arbete.

Du kommer att rapportera till vår COO och ingå i verksamhetens Operations-team som innefattar IT, Ekonomi och Processutveckling vilket egentligen innebär de flesta delar i verksamheten förutom våra affärsområden och vår produktion. Arbetet kommer också innebära ett nära samarbete med vår Hållbarhetschef.

Dig vi letar efter

Som person är du strukturerad, självgående, snabblärd och strategisk. Du gillar eget ansvar och är en doer som både kan planera, leda och följa upp projekt. För att trivas på Inrego måste du gilla att vara i en miljö präglad av entreprenörskap, ständig förändring och utveckling.

Kvalifikationer: 

  • Intresse av hållbarhet, Cirkulär Ekonomi och att leverera resultat

  • Arbetslivserfarenhet, troligtvis inom ledningssystem såsom 9001 eller 14001, men vi prioriterar driv, streetsmartness och energi framför lång och specifik arbetslivserfarenhet

  • Tycker om struktur och processorienterat arbete

  • Vill implementera och få till förändring på riktigt genom att påverka personer i organisationen och ändra beteenden

  • Inte rädd för att utmana och ifrågasätta gamla sanningar

Övrig information

Urval och intervjuer sker löpande

Placering
: Nyrenoverade lokaler med direkt närhet till Täby centrum och dess kommunikationsalternativ.
Omfattning
: Heltid, 6 månaders provanställning tillämpas
Tillträde
: Snarast, enligt överenskommelse

Om oss 

Vår vision är att på ett hållbart sätt ge alla människor tillgång till IT. Med 25 års erfarenhet inom återanvändning av IT har vi byggt upp en gedigen kunskap och expertis inom området. Idag banar vi väg för att samhället ska gå från linjär till cirkulär ekonomi och fortsätter vår resa mot att bli ett ledande cirkulärt företag.

Att vara en del av Inrego innebär ett engagemang inom hållbarhet, med stor möjlighet att vara med och påverka en förändring i samhället. Vi välkomnar medarbetare som drivs av ett intresse för vår vision och som kan identifiera sig med våra värdeord: UtvecklingEngagemangOmtanke och Resultat. Tillsammans gör vi skillnad!

Vi är idag ca 150 medarbetare med kontor i Täby, norr om Stockholm, samt i Helsingfors.

Mer information om oss hittar du på vår hemsida.

Publicerad 2022-01-12

Ansök nu