Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla miljöjobb

Miljöingenjör

Stockholm Vatten och Avfall, Stockholm

Ansök nu

Enheten svarar för Stockholm Vatten och Avfalls utåtriktade arbete med syfte att minska flödet av skadliga och miljöfarliga ämnen till avloppsnätet samt till våra reningsverk Bromma och Henriksdal. Enheten bidrar till att öka kunskapen om förekomst och spridning av sådana ämnen. Verksamheten bedrivs genom tillsyn, information och kravställande på industrier och andra verksamheter, det som brukar kallas uppströmsarbete.

Din utmaning

  • Rådgivning, kravställande och tillsyn särskilt gällande länshållningsvatten från infrastrukturprojekt.

  • Delta i enhetens arbete med industrier, företag och andra verksamheter.

  • Besvara remisser och bistå med rådgivning, kravställande och tillsyn på industrier och andra verksamheter.

  • Delta i förbättringsarbetet enligt certifieringssystemet Revaq.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetsplatsen är huvudsakligen förlagd till huvudkontoret i Ulvsunda, Bryggerivägen 10, men du kommer även att arbeta på Stockholm Vatten och Avfalls andra anläggningar. Tillträde enligt överenskommelse.I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning.

Din bakgrund

Du har högskoleutbildning med miljöinriktning eller motsvarande. Du ska ha erfarenhet av tillsynsarbete på miljömyndighet, arbete som KMA-samordnare vid större byggprojekt eller motsvarande. Som person är du initiativrik, drivande, noggrann, har god kommunikationsförmåga och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Körkort B är ett krav.

Dina frågor

För ytterligare information om tjänsten kontakta enhetschef Ragnar Lagerkvist på 08-522 124 33 eller miljöingenjör Rebecka Pergel på 08-522 124 43. Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision och Saco når du via vår kundtjänst 08-522 120 00.

Din ansökan

Du söker tjänsten som miljöingenjör via denna länk och senast den 26 september 2022 vill vi ha din ansökan. Vi har redan gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av andra rekryteringssajter, annons- och mediesäljare.

Publicerad 2022-08-29

Ansök nu