Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökTill alla miljöjobb

Miljökonsult Tillstånd / MKB, Sweco till Göteborg

Sweco, Göteborg

Ansök nu

Miljökonsult inom industri Tillstånd och MKB till Göteborg

Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Då är du välkommen till Sweco! Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb!

Just nu söker vi en erfaren miljökonsult inom tillstånd/MKB till vårt kontor i Göteborg! Ta chansen och skicka in din ansökan!

Swecos miljökonsulter genomför utredningar, analyser och projekteringsuppdrag inom området vatten och miljö. Tjänsteutbudet är brett och omfattar exempelvis olika typer av miljöutredningar och miljökonsekvensbeskrivningar samt lösningar för vattenförsörjning,
avloppsrening, avfallshantering och hantering av förorenade områden.


Din kommande roll

Swecos verksamhetsområde miljöutredningar i västra regionen är stark och vi vill nu förstärka oss med en erfaren medarbetare inom MKB/tillståndsprövningar av miljöfarlig verksamhet. Du kommer ingå i en helt fantastisk grupp med mycket engagerade medarbetare, såväl mycket erfarna som juniora konsulter och du kommer att få stora möjligheter att utvecklas och ta ansvar.

I gruppen arbetar idag 15 konsulter med främst tillståndsansökningar enligt miljöbalken och MKB:er inom ett stort antal ämnesområden. Vi arbetar med projekt inom infrastruktur, planer och program, miljöfarlig verksamhet, luftkvalitet, naturmiljö och vattenverksamhet. Vi genomför varje år ett stort antal spännande MKBer, såväl små som riktigt stora komplexa uppdrag.

I tjänsten ingår att aktivt bearbeta och utveckla vår marknad genom kundbesök och marknadsföring av våra tjänster, till både nya och befintliga kunder.


Dina erfarenheter

Nu söker vi Dig som har cirka 3-10 års erfarenhet, helst med erfarenhet av arbete inom industrisektorn med MKB:er och tillstånd för miljöfarlig verksamhet.

Du är van vid att arbeta som uppdragsledare eller teknikansvarig men även tillsammans med andra som handläggare. Du drivs av möjligheten att få arbeta i spännande projekt tillsammans med fantastiskt kompetenta kollegor och med våra kunder.

Vi strävar efter en organisation som är utvecklande, flexibel och redundant. Det är därför extra intressant om du har erfarenhet av något annat kompetensområde exempelvis från projekt i byggskedet, arbete med arbetsmiljöfrågor, ekosystemtjänster etc. Du ska ha relevant högskoleutbildning inom miljö.


Dina egenskaper

Som person är du självständig, initiativrik och tar ansvar. Arbetet innebär många interna och externa kontakter och vi ser därför att du är en utåtriktad person med god samarbets­förmåga. Du uttrycker dig väl i tal och skrift i det svenska språket. Vi fäster stor vikt vid att du är drivande, nytänkande och gärna tar dig an och utvecklar både vår egen och våra beställares verksamhet. För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet.


Vårt erbjudande

Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta härliga kollegor som brinner för att skapa smarta hållbara lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Inom vår grupp arbetar vi tillsammans, inspirerar, utvecklar och stöttar varandra. Våra värdeord - lagarbete, nytänkande, engagemang och ansvar – är inte bara ord utan speglar på riktigt vår kultur. Tillsammans stöttar vi varandra genom utbyte av snabba idéer eller genom samarbete kring svåra problemställningar. Vi upprättar långsiktiga mål för gruppen och för vår individuella utveckling. Vi har mycket att göra och vi har roligt tillsammans, därför går det också mycket bra för oss.

Ansök så snart som möjligt då vi kallar till intervjuer direkt efter julledigheten!

Välkommen med Din ansökan!

Obs att vi i denna rekrytering vänligen undanber oss kontakt med rekryterare, annonssäljare etc. #LI-RT

Publicerad 2019-12-19

Ansök nu