Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag02.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Till alla miljöjobb

Miljöutvecklare nyproduktion till MKB Fastighets AB

MKB Fastighets AB, Malmö

Ansök nu

Alla behöver en bra och trivsam plats att bo på. Som medarbetare på MKB får du vara med och utveckla bostadsmarknaden i Malmö, en uppgift som är både utmanande och mycket givande. Du blir en del i arbetet med att förverkliga vår vision ”Hem för var och en” och delar du vår övertygelse lovar vi dig världens roligaste jobb och arbetsplats!

Presentation

MKB Fastighets AB i centrala Malmö rekryterar nu en driven och kommunikativ Miljöutvecklare inriktad mot nyproduktion. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträdesdatum kan anpassas efter din nuvarande uppsägningstid.

Vill du arbeta i ett framgångsrikt och kundorienterat bolag med en tydlig miljöprofil? Vill du ha ett självständigt ansvar samtidigt som du jobbar nära tillsammans med både miljö- och nyproduktionsteamen? Då kan detta vara tjänsten som du söker.

Dina arbetsuppgifter

Du erbjuds en kvalificerad och utvecklande tjänst i MKBs miljögrupp med en tydlig verksamhetsstödjande inriktning mot nyproduktion med många interna och externa kontakter.

Miljögruppens roll är att planera, utveckla, driva och ge stöd till miljöarbetet inom företaget. Gruppen består av tre Miljöutvecklare och Miljöstrateg som leder gruppen.

MKBs nyproduktion omfattar cirka 750 lägenheter varje år med målet prisvärda och hållbara bostäder för alla som vill bo i Malmö. Som Miljöutvecklare med ansvar för MKB:s nyproduktionsavdelning fungerar du som miljöstöd till projektledare och projektutvecklare gällande miljöfrågor i byggprojekt avseende planering, produktion och miljölösningar för kunderna.

De viktigaste arbetsuppgifterna och ansvarsområdena i tjänsten är:

• Minska klimatpåverkan från byggskedet, delta i LFM30.
• Miljöfrågor i tidiga skede, inklusive frågor kopplade till detaljplan.
• Mobilitetsfrågor för kunder i nyproduktion.
• Utveckla miljöinnehållet i avdelningens verksamhetssystem.
• Ansvara för utvecklingsprojekt inom miljöområdet.

Arbetet sker i samverkan med Nyproduktionsavdelningens Kvalitetssamordnare. Ansvar för stöd i frågor om energi, inomhusmiljö och arbetsmiljö ligger hos andra roller i företaget.

Din bakgrund

Du har relevant miljöutbildning från högskola/universitet. Du bör ha minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet inom miljöområdet.

Du har tidigare erfarenhet av miljöfrågor kopplat till nyproduktion. Har du tidigare jobbat med klimatkalkyler, livscykelanalyser, mobilitetsfrågor vid nyproduktion och/eller certifiering av fastigheter (Miljöbyggnad etc) är det meriterande.

Du arbetar troligen idag med miljöfrågor inom bygg-, fastighets- eller konsultbolag – helst med fokus på nyproduktion. Du kan också jobba med certifieringar eller fastighetsutveckling inom nyproduktion.

Tjänsten kräver integritet, professionalism och mod.

För att vara framgångsrik i tjänsten tror vi att du är:

• Driven, handlingsinriktad och utvecklingsorienterad
• Kommunikativ, lyhörd och smidig
• Strukturerad och organiserad
• Kundorienterad

Vi erbjuder

MKB Fastighets AB är ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag med 319 anställda. Med drygt 24 500 lägenheter och över 1 000 kommersiella lokaler, till ett värde av ca 39,3 miljarder kronor, och med 32 procent av hyresmarknaden är MKB det största fastighetsbolaget i Malmö.

Vi arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och är stolta över att vara det första HBTQ certifierade fastighetsbolaget.

Du erbjuds arbete i en trevlig organisation där man lägger stor vikt vid att skapa både affärsnytta och samhällsnytta och där tre kärnvärden; modiga, enkla och tillsammans, ligger till grund för det arbetet. 

Ansökan

Välkommen med din ansökan via Poolia.se så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval.

Kontakta gärna chefs-/rekryteringskonsult Peder Bjursten på Poolia (073-944 54 60) om du har några frågor.

Publicerad 2020-11-02

Ansök nu