söndag24 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla miljöjobb

Strategisk rådgivare

Ecoloop, Stockholm

Ansök nu

VI SÖKER STRATEGISK RÅDGIVARE

Cirkulära lösningar och omställning för ett uthålligt samhälle!

Ecoloop är ett medarbetarägt bolag som driver utveckling för smartare och mer uthålliga försörjningssystem inom samhällsbyggnad. Det gör vi genom att arbeta fram lösningar från forskning till praktisk tillämpning.

Vi erbjuder FoU-stöd, strategisk rådgivning/expertis och verksamhetsstöd. Vi har tre affärsområden: 1) Cirkulär masshantering och uppgradering av material, 2) Vattentjänster och 3) Transporter, logistik och energi.

Vi strävar ständigt efter att blir bättre på att driva, utveckla och introducera lösningar för en bättre och modernare resurshantering inom samhällsbyggnadsområdet. Behovet och efterfrågan av effektivare resurshantering inom våra kärnfrågor är stort.

Därför söker vi nu strategiska rådgivare inom:

  • Cirkulär masshantering och uppgradering av jord- och schaktmassor,

  • Vatten, avlopp och kretslopp, eller

  • Tung transport och logistik i stadens omställning.

I arbetet ingår att initiera, driva och samordna konsultuppdrag. Du är en erfaren expert eller generalist med starka kundrelationer och ett gott affärssinne. Hos oss får du ett unikt och attraktivt arbete tillsammans med ett härligt och inspirerande gäng som driver utveckling.

Varmt välkommen att söka tjänst som strategisk rådgivare hos oss! Kontaktperson är Bo Svedberg, bo.svedberg@ecoloop.se, 0730-300 410.

Publicerad 2023-09-01

Ansök nu