Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Avfall

Stockholms stad startar ny webbtjänst för hämtning av grovsopor

Publicerad: 3 februari 2020, 10:02

Stockholm vatten och avfall, Svoa, öppnar en webbtjänst för den som inte har möjlighet att med egen bil ta sig till återvinningen. Tjänsten blir därmed ett alternativ till den av staden kritiserade delningsappen Tiptapp.

Foto: Svoa

Tvisten mellan Stockholms Stad och delningstjänsten Tiptapp får i dag ett nytt kapitel då kommunägda Stockholm vatten och avfall, Svoa, öppnar en webbtjänst där dess kunder på ett enkelt sätt kan beställa hämtning av skrymmande saker som ska till återvinningsstationen.


För två år sedan beslutade Stockholms stad att förbjuda delar av den populära återvinningsappen Tiptapp eftersom kommunen ansåg att miljöbalkens regler inte tillåter enskilda att hjälpa varandra med att köra

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till alla artiklar på sajten
AH Direkt - omvärldsbevakning i din inkorg varje dag
Stort utbud av artiklar med stöd för strategiskt och praktiskt hållbarhetsarbete

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 4 495 kr/år (ex. moms) får du tillgång till alla våra digitala artiklar samt vår dagliga omvärldsbevakning som håller dig uppdaterad för bättre beslutsfattande. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.