Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Biologisk mångfald

Finland uppmanar EU att höja ambitionsnivån för skydd av biologisk mångfald

Publicerad: 11 december 2019, 11:03

EU:s medlemsstater behöver öka sin aktivitet och höja ambitionsnivån på alla nivåer för att skydda biologisk mångfald. Vidare bör EU-länderna ansluta sig till globala initiativ som syftar till att skydda biologisk mångfald. Det slår EU:s ordförandeland Finland fast i en samling aviserade rådsslutsatser om biologisk mångfald som väntas antas på det kommande miljörådet den 19 december.


EU:s medlemsstater behöver öka sin aktivitet och höja ambitionsnivån på alla nivåer för att skydda biologisk mångfald. Vidare bör EU-länderna ansluta sig till globala initiativ som syftar till att skydda

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till alla artiklar på sajten
AH Direkt - omvärldsbevakning i din inkorg varje dag
Stort utbud av artiklar med stöd för strategiskt och praktiskt hållbarhetsarbete

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 4 495 kr/år (ex. moms) får du tillgång till alla våra digitala artiklar samt vår dagliga omvärldsbevakning som håller dig uppdaterad för bättre beslutsfattande. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.