Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Biologisk mångfald

FN-mötet om biologisk mångfald skjuts troligen upp igen

Publicerad: 3 augusti 2021, 09:23

Vilda elefanter med för lite territorium på väg till Kunming fotograferade den 7 juni - en historia som uppmärksammades världen över.

Foto: Yunnan Forest Fire Brigade via AP / TT

Det viktiga FN-mötet om biologisk mångfald som ska hållas i Kunming, Kina, ser ut att skjutas upp ännu en gång. Det uppger både Miljödepartementet och Reuters. De undanträngda vilda elefanterna på bilden fångades av en kamera i juni efter att ha gett sig i väg på en femtio mil lång vandring till just Kunming.


FN-mötet om biologisk mångfald i Kunming, Kina, skjuts sannolikt upp en tredje gång till våren 2022. Det uppger flera källor, bland annat det svenska miljödepartementet och nyhetsbyrån Reuters.

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till alla artiklar på sajten
AH Direkt - omvärldsbevakning i din inkorg varje dag
Stort utbud av artiklar med stöd för strategiskt och praktiskt hållbarhetsarbete

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 4 495 kr/år (ex. moms) får du tillgång till alla våra digitala artiklar samt vår dagliga omvärldsbevakning som håller dig uppdaterad för bättre beslutsfattande. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.