Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Biologisk mångfald

H&M: Vi ska bli nettopositiva när det gäller biologisk mångfald

Publicerad: 10 september 2020, 08:47

Cecilia Strömblad Brännsten, chef för miljömässig hållbarhet på H&M, behöver karlägga påverkan från naturmaterial som kashmir och bomull för att nå nettopositivitet för biologisk mångfald.

Foto: Martin Vorel/CC0, H&M, Pixabay.

H&M-gruppen vill bidra till att återuppbygga den biologiska mångfalden. Det handlar både om att ge ekonomiskt bidrag till FN för att utveckla vetenskapen och politiken för biologisk mångfald och ekosystemtjänster, men också om att delta i projekt som ger en positiv påverkan på mångfalden.


I samband med att WWF i dag släpper sin Living Planet Report 2020 berättar HM-gruppen att de sätter en ambition om att ha en positiv nettopåverkan på den biologiska mångfalden.

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till alla artiklar på sajten
AH Direkt - omvärldsbevakning i din inkorg varje dag
Stort utbud av artiklar med stöd för strategiskt och praktiskt hållbarhetsarbete

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 4 495 kr/år (ex. moms) får du tillgång till alla våra digitala artiklar samt vår dagliga omvärldsbevakning som håller dig uppdaterad för bättre beslutsfattande. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.