Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Biologisk mångfald

Naturvårdsverket till Skogsutredningen: Höga naturvärden i fjällnära skogar

Publicerad: 9 november 2020, 10:51

Naturvårdsverket har gjort en ny inventering av fjällnära skogar tillsammans med berörda länsstyrelser. Den blir nu ett inspel till den sittande skogsutredningen.

Foto: Lars Johansson Motsphotos

Den av januaripartierna tillsatta skogsutredningen om stärkt äganderätt, flexibla skyddsformer och naturvård är snart klar och nu kommer Naturvårdsverket med ett inspel om fjällnära skogar.


Som ett inspel till Skogsutredningen redovisar nu Naturvårdsverket resultatet av en ny inventering av fjällnära skogar, som gjorts tillsammans med berörda länsstyrelser. Enligt inventeringen finns det stora områden med höga

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till alla artiklar på sajten
AH Direkt - omvärldsbevakning i din inkorg varje dag
Stort utbud av artiklar med stöd för strategiskt och praktiskt hållbarhetsarbete

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 4 495 kr/år (ex. moms) får du tillgång till alla våra digitala artiklar samt vår dagliga omvärldsbevakning som håller dig uppdaterad för bättre beslutsfattande. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.