lördag28 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Energi

Han blir Swecos nya energiekonom

Publicerad: 18 april 2011, 08:45

Sweco rekryterar en ekonomie doktor för kvalificerade analyser och rådgivning inom energimarknadsområdet.


Energiekonomen Niclas Damsgaard börjar på konsultföretaget Sweco, där han ansluter till en analysgrupp inom energimarknadsområdet som företaget håller på att bygga upp.
– Sweco ser ett fortsatt stort behov hos våra kunder av kvalificerade analyser och rådgivning inom energimarknadsområdet. För att ytterligare skärpa vårt erbjudanden har vi rekryterat Niclas Damsgaard som är en av landets främsta energiekonomer, säger Erik Severin, vd för det bolag inom Sweco som arbetar med olika tjänster inom energiområdet, i ett pressmeddelande.

Niclas Damsgaard är ekonomie doktor från Handelshögskolan i Stockholm och har arbetat som analytiker och strateg både i Norden och internationell. Han kommer närmast från Pöyry Management Consulting.
– Genom rekryteringen av Niclas fortsätter vi vårt långsiktiga arbete med att bygga upp en ledande analysgrupp inom energimarknadsområdet. I ett kortare perspektiv kommer Sweco genom förstärkningen att stärka vår position som strategisk rådgivare nationellt och internationellt , säger Erik Severin.

Miljöaktuellt, redaktionen

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev