Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Energi

Många blev utan solcellsstöd

Publicerad: 16 februari 2021, 10:36

Många av dem som sökte stöd för solceller 2020 kommer att bli utan. Samtidigt missar de den skattereduktion som införs i år.

Foto: Marcus Lindstrom

Ett rekordstort antal ansökningar om solcellstöd under de första sex månaderna 2020 gjorde att pengarna inte räckte och att många kommer att få avslag. Samtidigt hamnar de i skarven mellan två system och kan inte heller nyttja den nya skattereduktionen.


De pengar som riksdagen avsatte till solcellstöd är slut, vilket betyder att många av de 80 000 privatpersoner som ansökt om stödet kommer att bli utan. Den 15 januari 2021

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till alla artiklar på sajten
AH Direkt - omvärldsbevakning i din inkorg varje dag
Stort utbud av artiklar med stöd för strategiskt och praktiskt hållbarhetsarbete

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 4 495 kr/år (ex. moms) får du tillgång till alla våra digitala artiklar samt vår dagliga omvärldsbevakning som håller dig uppdaterad för bättre beslutsfattande. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.