Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

14,5 miljarder kronor hittills till Klimatklivets projekt

Publicerad: 18 december 2020, 10:17

Klimatklivets del av finansieringen av ansökta projekt är i genomsnitt 44 procent. Det betyder att totalt 14,5 miljarder kronor har investerats av lokala aktörer och Naturvårdsverket tillsammans.

Illustration: Naturvårdsverket

Naturvårdsverket har under året beslutat om medel till 524 åtgärder inom ramen för Klimatklivet som ska minska utsläppen och bidra till grön omställning.


Naturvårdsverket summerar nu årets utbetalningar till satsningar inom det så kallade Klimatklivet. Under hela 2020 har totalt 524 nya beslut fattats och tillsammans med tidigare beslutade åtgärder beräknar Naturvårdsverket att

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till alla artiklar på sajten
AH Direkt - omvärldsbevakning i din inkorg varje dag
Stort utbud av artiklar med stöd för strategiskt och praktiskt hållbarhetsarbete

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 4 495 kr/år (ex. moms) får du tillgång till alla våra digitala artiklar samt vår dagliga omvärldsbevakning som håller dig uppdaterad för bättre beslutsfattande. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.