onsdag22 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

15.00–15.45 Klimatneutral 2030 – låt leverantören göra jobbet

Publicerad: 19 juni 2018, 09:09

Arrangör: Textilia


Måndag 15.00–15.45 Klimatneutral 2030 – låt leverantören göra jobbet from Bonnier Business Media on Vimeo.

Genom att ställa tydliga krav vid upphandling och fokusera på långsiktiga och hållbara samarbeten med era leverantörer, kan ni som kommun öka takten i ert hållbarhetsarbete. Detta seminarium tar utgångspunkt i hållbara samarbeten och kravställande i upphandling. Båda är effektiva verktyg för att nå kommunens miljö- och hållbarhetsmål.

Under seminariet kommer vi att diskutera upphandling som verktyg för att nå Örebro kommuns hållbarhetsmål- från politik och mål till kravställande i upphandling och uppföljning av resultat. Vad behöver upphandlare och leverantörer göra för att skapa långsiktigt hållbara samarbeten som ger resultat?

Du får också veta mer om klimatneutral textilservice som del i kommunens 0-vision. Vi avslutar med frågor och diskussion från deltagarna med fokus på goda exempel på miljömål som omfattar leverantörer och upphandlingar som resulterat i positiva klimateffekter.

- Sara Richert, Kommunalråd i Opposition (MP) Örebro
- Jonas Olaison, Miljö och kvalitetschef Textilia

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om Vimeo är blockerad under “Visa våra partners”.

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev