Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Analys: Framsteg och utmaningar mot 2030-målet

Publicerad: 26 september 2019, 07:20

För sex år sedan var Mattias Goldmann med och grundade 2030-sekretariatet. Syftet var att samla stöd i näringslivet för målet om en fossiloberoende fordonsflotta till år 2030. Året därpå genomfördes konferensen Ekotransport för första gången,…


För sex år sedan var Mattias Goldmann med och grundade 2030-sekretariatet. Syftet var att samla stöd i näringslivet för målet om en fossiloberoende fordonsflotta till år 2030. Året därpå genomfördes konferensen Ekotransport för första gången, sedan dess ett samarbete mellan 2030-sekretariatet och Aktuell Hållbarhet. Mattias Goldmann går nu vidare till nya uppgifter, medan 2030-sekretariatet, med idag över 80 partners, lever vidare. I sin sista analys i den här rollen listar Mattias Goldmann de fem största framstegen mot målet och lämnar över fem utmaningar till dem som tar vid.

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till alla artiklar på sajten
AH Direkt - omvärldsbevakning i din inkorg varje dag
Stort utbud av artiklar med stöd för strategiskt och praktiskt hållbarhetsarbete

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 4 495 kr/år (ex. moms) får du tillgång till alla våra digitala artiklar samt vår dagliga omvärldsbevakning som håller dig uppdaterad för bättre beslutsfattande. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.