Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Analys: Hållbara transporter, smarta städer och framtidens jobb – allt hänger ihop

Publicerad: 28 oktober 2016, 11:11

I en växande stad som ska vara attraktiv för människor att leva och bo i måste den tekniska möjligheten ges en chans. Då spelar mobilitet, baserat på digitalisering, automation och delningsekonomi roll. Fler kan resa hållbart i en smartare använd stad. Det skriver Catharina Elmsäter Swärd, Catharina Elmsäter-Svärd, tidigare Infrastrukturminister och nu ordförande för Drive Sweden, i en analys för Ekotransport.


Förra året antog världens stats- och regeringschefer 17 globala mål för hållbar utveckling som ska förändra världen till 2030 i frågor som påverkar oss som hälsa, boende, jobb och utbildning

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till alla artiklar på sajten
AH Direkt - omvärldsbevakning i din inkorg varje dag
Stort utbud av artiklar med stöd för strategiskt och praktiskt hållbarhetsarbete

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 4 495 kr/år (ex. moms) får du tillgång till alla våra digitala artiklar samt vår dagliga omvärldsbevakning som håller dig uppdaterad för bättre beslutsfattande. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.