Ta del av allt innehåll på Aktuell Hållbarhet
Starta din prenumeration

Prenumerera

Klimat

Analys: Kina ett år efter Ekotransport

Publicerad: 2 maj 2019, 08:19

För ett år sedan var Kina fokusland på Ekotransport, det stora årliga konferensen som 2030-sekretariatet och Aktuell Hållbarhet arrangerar. Mycket har hänt sedan dess, och på bilmässan i Shanghai i april 2019 visar Kina upp…


För ett år sedan var Kina fokusland på Ekotransport, det stora årliga konferensen som 2030-sekretariatet och Aktuell Hållbarhet arrangerar. Mycket har hänt sedan dess, och på bilmässan i Shanghai i april 2019 visar Kina upp en självsäker vinnarattityd. Jakob Lagercrantz återvänder till Kina och ser en fortsatt elbilsrevolution.

Läs vidare –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till alla artiklar på sajten
AH Direkt - omvärldsbevakning i din inkorg varje dag
Stort utbud av artiklar med stöd för strategiskt och praktiskt hållbarhetsarbete

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 4 495 kr/år (ex. moms) får du tillgång till alla våra digitala artiklar samt vår dagliga omvärldsbevakning som håller dig uppdaterad för bättre beslutsfattande. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.